Fotbal intern

“Am ÎNTINERIT cu zece ani! Este momentul maxim al carierei mele”

UPDATE 19:35 ...
10.02.2014 | 16:40
Am INTINERIT cu zece ani Este momentul maxim al carierei mele

UPDATE 19:35 

Lucian Sănmărtean a efectuat deja primul antrenament alături de lotul Stelei.

www.fanatik.rowww.fanatik.rowww.fanatik.rowww.fanatik.rowww.fanatik.rowww.fanatik.rowww.fanatik.rowww.fanatik.rowww.fanatik.ro

Foto: www.rpressport.ro

UPDATE 17:50“În sfîrşit, mă pot declara fericit pentru că am ajuns la Steaua. Este petrecere la mine în familie. Eu şi toţi membrii familiei mele am întinerit cu 10 ani după ce am semnat. Este momentul maxim al carierei mele! Cînd eşti dorit cu insistenţă de cea mai bună echipă a ţării tale, singurul gînd este să i te alături şi să lupţi pentru a cîştiga trofee puse în joc. Sper din tot sufletul să reuşesc! Obiectivul meu principal este acela de a nu dezamăgi oamenii care au avut încredere în mine şi şi-au dorit foarte mult să ajung la Steaua. Aici mă refer la patron, la MM Stoica şi la Laurenţiu Reghecampf, a declarat Sănmărtean pentru site-ul Stelei.

“Mă aşteptam să-mi închei cariera la cel mai înalt nivel şi simt că mai am suficientă energie, deşi mă apropii de 34 de ani. Cine ştie ce se va întîmpla peste un an şi jumătate. Poate mai semnez pe încă doi ani cu Steaua!Abia aştept să evoluez în faţa lor din postura de jucător al Stelei. Am admirat mereu de la distanţă galeria Stelei. Este incredibilă! Oriunde mergi în ţară, lumea iubeşte Steaua şi umple stadioanele pentru a o vedea la lucru. Este şi normal, pînă la urmă, fiindcă este echipa numărul unu a României. Singura promisiune pe care le-o pot face fanilor este că-mi voi menţine la acelaşi nivel linia pe care am mers pînă acum în fotbal. Sper să aduc un plus echipei şi să pun umărul la cucerirea cît mai multor trofee”, a mai completat mijlocaşul.

UPDATE 16:30. Pe pagina de facebook a Stelei au fost postate primele poze cu Lucian Sănmărtean în tricoul roş-albastru. Mijlocaşul va purta numărul 18 .

steaua sanmartean

UPDATE 12:31. La ieşirea din biroul preşedintelui Argăseală, agentul jucătorului, Anamaria Prodan a declarat: A semnat pe un an şi jumătate, este OK, fără clauze, fără nimic, nimeni nu vrea să scape de el, aşa cum s-a scris… Probabil, peste un an şi jumătate cînd i se va termina contractul, Luci va mai semna pe încă doi ani, pentru că el poate, e un fotbalist valoros”, a spus sexy-impresara.

 UPDATE 12: 31 „Un moment special şi delicat din viaţa mea, care a venit exact cînd trebuia! Bucurie mare… Şi pentru mine, dar şi pentru familia mea. Sînt pregătit să joc în meciul cu Chiajna, sînt pregătit fizic 100%, a spus şi Lucian Sănmărtean imediat ce a părăsit sediul preşedintelui stelist. Fotbalistul va fi prezentat oficial în cursul zilei de astăzi!

UPDATE 12:22. Contactat de FANATIK.RO, fotbalistul a fost încîntat de faptul că a reuşit să ajungă în Ghencea: “Sînt fericit! În sfîrşit am semnat cu Steaua, după atîţia ani. Mai multe nu pot declara, vreau să vorbesc pe teren, să cîştig titlul şi Cupa cu Steaua, iar fanii să fie fericiţi de ce realizăm noi”, a declarat Sănmărtean pentru FANATIK.RO

UPDATE 12:00. Mijlocaşul de 33 de ani a semnat înţelegerea cu Steaua, primind la semnătură aproximativ 200.000 de euro şi un salariu de peste 20.000 de euro.

UPDATE 11:48. Lucian Sănmărtean a ajuns în urmă cu foarte puţin timp la sediul biroului preşedintelui Valeriu Argăseală, unde urmează să parafeze înţelegerea cu Steaua pe perioadă de un sezon şi jumătate

UPDATE 11:17. Sămnărtean a mai avut de efectuat cîteva teste medicale în această dimineaţă! Au fost trecute cu brio, iar în acest moment este aşteptat la biroul preşedintelui Argăseală, unde se mai află Ciprian Damian, Anamaria Prodan, dar şi avocatul Dan Idita.

UPDATE 10:14. În urmă cu cîteva momente a sosit şi agentul lui Sănmărtean, Anamaria Prodan, care a dezvăluit: “Îl aşteptăm pe Lucian să semneze, atît!”

UPDATE 10:01. Oficialul celor de la FC Vaslui, Ciprian Damian a sosit la Bucureşti, iar în acest moment se află în biroul preşedinteluiValeriu Argăseală, unde se vor parafa documentele.

UPDATE 9 februarie: Nici nu a venit bine la Steaua şi Lucian Sănmărtean e gata să-şi pună fanii în cap. El a recunoscut că în copilărie era fan al lui Dinamo! Totuşi, nu era un fan declarat, ci mai mult obligat, pentru că tatăl său era un suporter înfocat al “cîinilor”! “Cînd eram mic, ţineam cu Dinamo Bucureşti! Tata era dinamovist înrăit. A fost şi un episod în casă la noi. Eu şi fratele meu (n.r. Dinu Sănmărtean) eram oarecum stelişti. La un meci Steaua – Dinamo, tata ne-a certat că ne-am bucurat la un gol al Stelei. Ne-a explicat foarte clar că din momentul ăla trebuie să fim dinamovişti”, a declarat Lucian Sănmărtean la un post de televiziune în urmă cu ceva vreme, cînd transferul său la Steaua nu mai părea de actualitate.

UPDATE 19:00. Anamaria Prodan a postat pe un site de socializare o fotografie alături de Lucian Sănmărtean, cu mesajul “Baftă la Steaua!”, semn că parafarea actelor de luni este doar o simplă formalitate.

anamaria prodan

UPDATE 16:40. Conform surselor FANATIK.RO, transferul lui Lucian Sănmărtean s-a amînat pentru luni! Motivul? Steliştii îi aşteaptă la Bucureşti pe oficialii lui FC Vaslui, Ciprian Damian şi Dragoş Iftimie, pentru a parafa documentele. Astfel, fotbalistul va merge să îşi vadă familia şi se va întoarce luni în Bucureşti pentru a semna contractul cu Steaua.

UPDATE 13:40. Conform surselor FANATIK.RO, după o serie de teste ce au durat peste o oră, Lucian Sănmărtean a trecut cu bine vizita medicală. În aproximativ 45 de minute fotbalistul de 33 de ani va merge către hotelul unde este cazată Steaua pentru a discuta cu antrenorul Reghecampf şi mangerul Mihai Stoica. În jurul orelor 17:00, Lucian Sănmărtean va semna contractul cu Steaua!

UPDATE 10:25. Sănmărtean a aterizat la Bucureşti în urmă cu foarte puţin timp! Fotbalistul va efectua vizita medicală în jurul orelor 11:00, iar apoi va semna cu echipa din Ghencea! La aterizare, mijlocaşul de 33 de ani a fost întrebat dacă este fericit că a bătut palma cu Steaua, iar răspunsul a venit imediat: “Nu se vede pe faţa mea?” 

UDAPTE 17:40. FANATIK.RO a anunţat în exclusivitate că Sănmărtean va veni la Steaua încă de pe 1 februarie. Mijlocaşul va sosi mîine la Bucureşti pentru a efectua vizita medicală.

sanmartea 2 exclusiv_00001

UPDATE 17:17. Adrian Porumboiu a confirmat transferul lui Sănmărtean în Ghencea: “E jucătorul Stelei. Discuţia cu Gigi Becali a fost făcută şi ne-am înţeles. Nu pot spune că e bine pentru Vaslui ca el să plece. El şi-a exprimat dorinţa de a juca la Steaua şi i-o respectăm. Este pe locul trei după Wesley şi Adailton dintre cei mai buni jucători care au fost la Vaslui. E un talent imens, dar nevalorificat la potenţialul pe care l-a avut. Poate juca pe orice poziţie la mijlocul terenului pentru Steaua”, a declarat Adrian Porumboiu la sport.ro“, a spus Porumboiu la Sport.ro.

Anamarian Prodan a declarat că şansele ca Lucian Sănmărtean să ajungă, într-un final, la Steaua sînt foarte mari, după ce şi Adrian Porumboiu şi-a dat acordul pentru tranzacţie.

„Sper să se facă pînă la urmă transferul lui Sănmărtean. Joi, foarte tîrziu, domnul Porumboiu şi Lucian şi-au dat acordul. Rămîne să mai vorbim cu Gigi Becali. Îmi este greu să-i spun jucătorului să renunţe la cîteva sute de mii de euro. El trebuie să-şi facă anumite calcule cu familia. Reghe şi Stoica luptă de trei săptămîni ca Lucian să vină la Steaua, toţi din club îl doresc. Ceea ce a oferit patronul Stelei este foarte bine din punct de vedere financiar. În cursul acestei zile o să îi spunem lui Gigi ce a hotărît Lucian. Eu, din contractele jucătorilor, nu am luat niciodată zece la sută ca şi comision. Astăzi ar trebui să facem actele”, a spus Anamaria Prodan la Sport.ro.

images