Premier League

Posibila revenire a lui Balotelli în Anglia l-a speriat pe un fost coleg: „Nu îl vreau aproape de casa mea”

24.11.2020 | 14:27
Posibila revenire a lui Balotelli in Anglia la speriat pe un fost coleg Nu il vreau aproape de casa mea
ADVERTISEMENT

Mario Balotelli este fără angajament după despărțirea de Brescia și e în căutarea unui nou contract. Presa din Marea Britanie a scris că Barnsley îl vrea pe atacantul în vârstă de 30 de ani, care nu este însă „dorit” în Anglia de un fost coleg de la Manchester City.

Dacă în 2010 lua Liga Campionilor cu Inter și era una dintre marile speranțe ale fotbalului mondial, în 2020, Mario Balotelli a ajuns să facă antrenamente cu Franciacorta, o formație din Serie D.

ADVERTISEMENT

Vara trecută, Balotelli s-a despărțit de Brescia, după ce a retrogradat în Serie B, dar nici până acum nu și-a găsit echipă. Ultimele două cluburi care și-au exprimat interesul pentru „SuperMario” sunt Barnsley și Vasco da Gama.

Micah Richards, despre revenirea lui Balotelli în Anglia: „Nu-l vreau aproape de casa mea, mi-a aprins artificii în bucătărie”

Mario Balotelli a fost fotbalistul lui Manchester City în perioada 2010-2013, acolo unde s-a împrietenit cu Micah Richards (32 de ani). Fostul fundaș dreapta s-a amuzat când a auzit că atacantul ar putea reveni în Anglia.

ADVERTISEMENT

Nu vreau să vină aproape de locuința mea, să aprindă din nou artificii în bucătăria mea, așa cum a făcut-o când eram colegi la Manchester City acum câțiva ani. Totuși, glumesc. Se pare că Mario se îndreaptă spre Brazilia, nu Barnsley.

În orice caz, mi-ar plăcea să-l revăd în fotbalul englez și suntem încă prieteni foarte buni. Mă invită în continuare în Italia și el este binevenit să vină să mă vadă oricând vrea, după ce se termină pandemia de coronavirus”, a declarat Micah Richards pentru BBC.

ADVERTISEMENT

Roberto Mancini, dezamăgit de situația în care a ajuns Balotelli: „Îmi pare rău să îl văd așa”

Situația lui Mario Balotelli este văzută cu tristețe de Roberto Mancini, fostul său antrenor de la Manchester City: „Îmi pare rău să-l văd pe Balotelli așa. Îl iubesc și sper mereu că ceva bun i se va întâmpla”, a declarat actualul selecționer al Italiei.

29,5 milioane de euro a plătit în 2010 Manchester City pentru transferul lui Mario Balotelli de la Inter. Zece ani mai târziu, vârful italian a ajuns să valoreze doar trei milioane de euro, conform site-ului de specialiate transfermarkt.com. Sezonul trecut, Balotelli a dat doar cinci goluri pentru Brescia.

ADVERTISEMENT
  • Lumezzane, Inter, Man City, AC Milan, Liverpool, Nice, Marseille și Brescia sunt echipele din CV-ul lui Mario Balotelli.
ADVERTISEMENT