Life

Post Malone a devenit tată de fată. Modul inedit prin care a făcut anunțul

Cântărețul de muzică rapp Post Malone a devenit recent tatăl unei fetițe. Acesta a dar vestea în timpul unei interviu și, de asemenea, a mărturisit că este logodit cu mama fiicei sale.
14.06.2022 | 16:37
Post Malone a devenit tata de fata Modul inedit prin care a facut anuntul
Post Malone a anunțat că primul său copil s-a născut. Foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Post Malone a anunțat subtil în timpul unui interviu faptul că fiica sa a venit pe lume. Totodată, rapperul a dezvăluit și că este logodit cu femeia care i-a dăruit primul copil.

Post Malone, tată de fată. Cum a anunțat faptul că i s-a născut primul copil

Post Malone este, oficial, tată de fată. După ce la începutul lunii mai a anunțat că iubita lui, a cărui identitate încă o ține secretă, este gravidă, rapperul a dezvăluit într-un interviu acordat recent că fiica lui a venit deja pe lume.

ADVERTISEMENT

Cântărețul i-a spus lui Howard Stern, interlocutorul său, că înainte de a pleca de acasă către studio, și-a sărutat fetița.

„Vreau să o las să ia propriile decizii”, i-a spus el lui Stern, conform CNN.

Totodată, Post Malone a declarat că el și mama copilului său sunt logodiți. Rapperul nu a oferit mai multe detalii, fiind destul de discret în ceea ce privește viața sa personală.

ADVERTISEMENT

Post Malone a anunțat în urmă cu o lună că iubita lui este gravidă

Rapperul în vârstă de 26 de ani a anunțat în urmă cu o lună că așteaptă nașterea primului său copil. Artistul a declarat că faptul că este tată îl motivează să aibă mai multă grijă de el și de persoanele dragi din viața lui.

„Sunt entuziasmat pentru acest nou capitol din viața mea. Sunt mai fericit decât am fost vreodată și am fost trist de când mă știu.

ADVERTISEMENT

Este timpul să am grijă de mine, de familia mea și de prietenii mei și să oferim cât mai multă iubire în fiecare zi”, a declarat Post Malone cu privire la acest subiect.

Post Malone este la momentul actual unul dintre cei mai apreciați cântăreți de muzică rapp din lume. Și-a lansat primul album în anul 2016, însă de-a lungul carierei sale a fost nominalizat e mai multe ori la American Music Awards și Premiile Grammy.

ADVERTISEMENT