Fotbal intern

Postare uluitoare a Federației Române de Fotbal: „Nimeni nu a ghicit scorul în Norvegia – România”

12.10.2020 | 12:07
Postare uluitoare a Federatiei Romane de Fotbal Nimeni nu a ghicit scorul in Norvegia  Romania
ADVERTISEMENT

După Norvegia-România 4-0, pe Facebook a apărut o postare uluitoare a Federației Române de Fotbal. Forul a organizat un concurs care avea ca premiu un tricou oficial de joc al României.

Pentru a putea câștiga tricoul, suporterii tricolorilor ar fi trebuit să ghicească scorul exact al duelului de la Oslo, însă nimeni nu a reușit să ofere pronosticul corect.

ADVERTISEMENT

Înfrângerea cu 4-0 din Norvegia a produs dezamăgire în rândul suporterilor și a dat naștere unor critici dure îndreptate contra lui Mirel Rădoi, dar și în direcția jucătorilor.

Postare uluitoare a Federației Române de Fotbal. Compromis pentru tricou

După înfrângerea cu 1-2 din Islanda, în semifinala barajului pentru Euro 2020, așteptările de la duelul cu Norvegia nu erau foarte ridicate, însă nimeni nu s-ar fi așteptat ca tricolorii să fie umiliți cu 0-4 în UEFA Nations League.

ADVERTISEMENT

Federația Română de Fotbal a organizat un concurs, înaintea duelului de la Oslo, prin care îi invita pe fani să ghicească scorul corect al partidei. Nimeni nu a fost atât de pesimist încât să anticipeze adevăratul scor final!

„Mulțumim că ați crezut ăn noi! Nu am găsit în mesajele primite în concursul www.peluzatricolora.ro scorul corect contra Norvegiei”, se arată într-o postare publicată astăzi pe pagina echipei naționale.

ADVERTISEMENT

Mulțumim că ați crezut în noi! Nu am găsit în mesajele primite în concursul www.peluzatricolora.ro scorul corect contra…

Geplaatst door Echipa națională de fotbal a României op Maandag 12 oktober 2020

Cum nimeni nu și-a putut adjudeca tricoul în urma pronosticurilor oferite înaintea partidei, premiul a trebuit să fie acordat în baza unui alt criteriu. Oamenii de la FRF au decis ca tricoul să ajungă la Diana Gabriela Lupașcu, autoare a unui mesaj care i-a impresionat pe tricolori:

„Este destul de dificilă situaţia în care suntem. Am pierdut un meci la Oslo care nu era în planul nostru, un meci care trebuia câştigat. Am jucat demoralizați după meciul cu Islanda și după o ratare la Euro. Este destul de greu de explicat, în condiţiile în care la antrenamente sportivii trag din greu, jucătorii se luptă pentru a câştiga şi pentru a-și arăta valoarea.

ADVERTISEMENT

Este frustrant în acest moment să vezi echipa națională evoluând așa. Eu, ca suporter, știu că echipa noastră are potenţial, eu cred în această echipă, sigur, nu este acolo unde trebuie, nu joacă în acest moment ceea ce vrem sau nu arată în jocurile oficiale ceea ce ne dorim.

Însă eu cred în muncă, cred în aceşti băieţi şi sunt sigur că jucătorii îşi vor arăta valoarea mai devreme sau mai târziu şi noi vom juca ceea ce ştim să jucăm şi ceea ce putem juca. Sper ca acest lucru să fie vizibil începând cu meciul de miercuri, cu Austria.

În general, un şoc ca acest meci de la Oslo te poate duce în două direcţii, ori adânceşte starea negativă, ori dezvoltă energii pozitive. Eu, personal, aştept ca acest meci cu Austria să fie începutul evoluţiilor bune pe care le aşteptăm cu toţii. Luptăm împreună! Hai România!”, a fost mesajul câștigătoarei tricoului.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,64 este cota pentru „Pauză sau Final 2” la meciul România-Austria. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: