News

Postul Tele 7 abc revine în România? Cine ar fi vedetele noului format

24.07.2020 | 08:34
Postul Tele 7 abc revine in Romania Cine ar fi vedetele noului format
Postul Tele 7 abc revine în România. Cine sunt vedetele noului format. Sursa foto: paginademedia.ro.
ADVERTISEMENT

Una dintre televiziunile care a făcut istorie pe teritoriul țării noastre, Tele 7 abc, revine în curând pe micile ecrane. Postul de televiziune privat se va relansa sub un nou format, iar vedetele care vor apărea pe micile ecrane vor fi unele deja consacrate.

Potrivit cancan.ro, emblema postului va fi nimeni altul decât analistul politic Ion Cristoiu. În plus, aceleași surse precizează că și alte nume grele din această industrie vor face parte din echipa noului post de televiziune care va fi lansat în toamnă.

ADVERTISEMENT

Ovidiu Ioanițoaia, Adrian Ungureanu sau Dan Diaconescu ar fi alte trei vedete celebre care vor apărea pe post, în timp ce pe partea mondenă există discuții cu jurnalista Ioana Popescu. În total, un număr de 30 de persoane vor lucra la acest post TV.

Tele 7 abc, din nou pe micile ecrane. Cine sunt vedetele postului de televiziune

Tele 7 abc se va relansa sub conducerea unui jurnalist de presă scrisă foarte cunoscut și apreciat pentru activitatea sa. Este vorba de gazetarul Cristian Ambrozie care va face echipă cu mai mulți amici din branșă, proiectul noii televiziuni fiind luat de la zero.

ADVERTISEMENT

„Marca Tele 7 abc a rămas disponibilă și am cumpărat toate drepturile asupra ei. Momentan lucrează 30 de oameni la acest proiect. Va fi un post generalist, cu program matinal, cu filme, muzică și documentare.

100% Cristian Ambrozie. Nu este un post politic, nu am în spate nimic politic, nu este nimeni altcineva în spatele televiziunii”, a declarat Cristian Ambrozie, proprietarul postului, informează paginademedia.ro.

ADVERTISEMENT

Redeschiderea Tele 7 abc îl va consta pe noul proprietar o investiție de peste 500.000 de euro, bani care au fost alocați pentru aparatură modernă destinată exclusiv pentru activități specifice unui post de televiziune.

Cine sunt vedetele și cum arată grila de programe de la Tele 7 abc

Având în vedere că noul format al postului nu este încă pe cablu se vorbește despre bugete mici, așadar vedetele care vor lucra în această echipă nu vor avea salarii mari, dar nici expunere masivă.

ADVERTISEMENT

Printre emisiunile care apar în grila de program se numără: „Trendul zilei”, „Ora de cultură”, „Siesta”, „Eroii noștri”, „Mapamond” sau „Ședință de partid”. Despre ultima se spune că ar urma să fie moderată de celebrul Dan Diaconescu.

Concret, emisiunea „Ședința de partid” va fi una politică, de campanie, cu trimitere pamfletară la fostele ședințe de partid dinainte de căderea comunismului.

Tele 7 abc a fost lansat pentru prima oară în anul 1994, dar a fost închis 10 ani mai târziu, în clipa de față venind cu o gură de aer proaspăt pentru telespectatori.

 

ADVERTISEMENT