Revista FANATIK

Posturile TV, anti-Becali! Strategie împotriva patronului FCSB. Toate amănuntele în revista FANATIK!

30.08.2020 | 14:01
Posturile TV antiBecali Strategie impotriva patronului FCSB Toate amanuntele in revista FANATIK
ADVERTISEMENT

FCSB a început sezonul cu două victorii cu 3-0, Dinamo a intrat în „epoca spaniolă” Contra tuturor cârcotașilor, Universitatea Craiova  fost călcată de Lokomotiva din Tbilisi și, peste toate astea, a apărut revista FANATIK 713!

Cea mai bună revistă de sport din România te așteaptă acum la toate punctele de vânzare a presei, de la chioșcuri la… benzinării! Nu rata dezvăluiri incendiare, reportaje emoționante, interviuri cu cărțile pe masă, pe toate le poți găsi în noul număr al revistei FANATIK.

ADVERTISEMENT

Cum crezi că-l știi, dar… nu îl știi pe Dan Petrescu, iubirea lui Cristi Borcea pentru Dinamo, dusă la extrema… cealaltă, la 180 de grade, ce ni s-a „întâmplat” când am mai avut campionat cu 16 echipe află doar din noul număr al FANATIK, cea mai bună revistă de sport din România.

Posturile TV, anti-Becali! Strategie împotriva patronului FCSB. Toate amănuntele în revista FANATIK! Ce mai poți citi în FANATIK 713

  • Deținătorul drepturilor TV pornește pe contraatac după circul făcut de Gigi Becali la sediul LPF împotriva penalizării cerute de firma Ead.Ro Interactive SRL din cauza meciurilor nedisputate în finalul sezonului trecut. Ce urmează, află numai din revista FANATIK 713!
  • Pe ce bani trebuie fostul antrenor al FCSB-ului, Bogdan Argeș Vintilă, transferat de Gigi Becali la echipa a doua a clubului, să pună piedică nou-promovatei în Liga a III-a CS Steaua București, echipa MApN-ului, afli numai din revista FANATIK 713!
  • Ce ni s-a „întâmplat”, fotbalistic vorbind, ultima dată când am mai avut 16 echipe în prima ligă, amintește-ți sau află în premieră numai din cel mai nou număr al revistei FANATIK!
  • La un an de la semifinala EURO U21 din Italia, citește numai în FANATIK 713 o amplă analiză-comparație a frumoșilor nebuni ai României U21 de vara trecută și adversarii pe care i-au bătut atunci.
  • Editorial-surpriză al unei legende a fotbalului românesc despre felul în care a ajuns Lionel Messi frâna Barcelonei, exclusiv în noul număr al revistei FANATIK!
  • Ce dezvăluiri a făcut Hansi Flick, noul Kaiser de la Bayern München, după triumful echipei sale în Liga Campionilor, interviu spumos în FANATIK 713!
ADVERTISEMENT
revista FANATIK 713
A apărut revista FANATIK 713! Nu rata subiecte tari, în exclusivitate, de la reportaje emoționante la interviuri cu cărțile pe masă și… pe față! Cea mai bună revistă de sport din România!

Și sunt numai câteva subiecte din noul număr al revistei FANATIK… Nu uita: numărul 713 al revistei FANATIK este acum la toate chioșcurile de difuzare a presei! Păstrează distanțarea socială, puneți masca de protecție pe față și ia-ți revista FANATIK! Dacă o mai găsești… Dacă nu, abonează-te ca să fii sigur că nu pierzi niciun număr al revistei FANATIK! Cea mai bună revistă de sport din România!

  • 28 de milioane de euro, plus TVA este suma plătită de deținătoarea drepturilor TV, firma Ead.Ro Interactive SRL, pentru sezonul 2020-2021
  • 1 milion de euro a cerut Ead.Ro Interactive SRL despăgubiri pentru cele 7 meciuri nedisputate în sezonul trecut (5 ale lui Dinamo, 3 ale Astrei), acesta fiind motivul „protestului” etalat de Gigi Becali în fața sediului LPF
ADVERTISEMENT