ADVERTISEMENT
Carousel hot news

La 37 de ani, Stoican radiază de fericire: “Sînt împlinit. Cele mai importante sînt punctele”

Victoria cu 1-0 în faţa lui Gaz Metan Mediaş i-a păstrat realişti pe cei de la Dinamo. Cuvîntul de ordine este "muncă", iar jucătorii împreună cu staff-ul administrativ îşi doresc...
Autor: Roxana Brănişteanu | 24.11.2013 | 23:29
La 37 de ani, Stoican radiază de fericire:
Flavius Stoican.

Victoria cu 1-0 în faţa lui Gaz Metan Mediaş i-a păstrat realişti pe cei de la Dinamo. Cuvîntul de ordine este “muncă”, iar jucătorii împreună cu staff-ul administrativ îşi doresc evoluţii cît mai bune de la meci la meci. Flavius Stoican şi-a făcut cadou de ziua lui o victorie care a mai apropiat-o un pic pe Dinamo de locurile de cupe europene. Stoican spune că se simte împlinit.

ADVERTISEMENT

“Este o zi fericită pentru mine, pot să zic că sînt împlinit. Le-am spus că aş vrea să cîştigăm acest meci, să termin ziua fericit. Mediaş e o echipă despre care ştiam că va crea probleme, ne-a afectat şi vremea, dar cele mai importante sînt cele trei puncte”, a punctat la final Flavius Stoican, antrenorul, care astăzi a împlinit 37 de ani.

“Ne bucurăm de această victorie, am fost schimbat din motive tactice, sunt bucuros, urmează două săptămîni grele. La mulţi ani lui Flavius Stoican, îi doresc sănătate. Muncim mult, uşor-uşor se leagă relaţiile între noi, creştem de la meci la meci. Nu pot să zic că vom rupe norii, dar muncim unul pentru celălalt, sunt sigur că ne vom îndeplini obiectivele”, a declarat Dorin Rotariu pentru Digisport.

ADVERTISEMENT

Avem trei puncte importante, sperăm să o ţinem pe această linie. De data asta mingea a intrat în poartă, i-am dominat, nu a fost să fie să marcăm şi golul doi. Dinamo a avut mereu atacanţi buni, nu am avut presiune pe noi, golul a venit. Vremea aceasta ne-a priit, contează că am cîştigat, nu mai contează cum. Suporterii au fost extraordinari, le-aş fi dat nota 11. Va trebui să înceiem acest an numai cu victorii“, a completat George Ţucudean.

De la lojă, meciul s-a simţit altfel, Constantin Anghelache a declarat: “Am trăit acest meci cu linişte, am avut un gol care s-a eronat din ofsaid, nu a fost, e bine că jucăm aşa, mă gîndesc la următoarea partidă, Mediaşul este o echipă puternică, dar în atac am fost mai puternici”.

ADVERTISEMENT

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!