Performanţă uriaşă! Potaissa Turda e în semifinalele Challenge Cup

Vicentiu Dinescu   
in Sporturi
02/04/2018, 20:13
Performanţă uriaşă! Potaissa Turda e în semifinalele Challenge Cup

Potaissa Turda a acces în penultimul act al competiţiei, deşi a fost învinsă, în deplasare, de formaţia norvegiană FyllingenBergen, cu scorul de 32-30 (14-12), în manşa retur din sferturile competiţiei. În tur, Potaiisa Turda s-a impus, acasă, cu scorul de 29-24.

În meciul retur, pentru Potaissa Turda au marcat Ghiţă 11 goluri, Cîntec 8, Thalmaier 3, Iancu 3, Stamate 2, Rotaru 1, Savici 1, Szoke 1. Potaissa Turda se calificase în sferturile de finală ale Challenge Cup, după ce a eliminat formaţia belgiană HC Vise BM în optimi, cu 44-24 (22-11) şi 24-29 (13-13).

Potaissa Turda – IBV Vestmannaeyjar, în semifinalele Challenge Cup

În semifinalele Challenge Cup, echipa antrenată de Horaţiu Gal se va duela cu islandezii de la IBV Vestmannaeyjar, în 21-22 aprilie (turul), respectiv 28-29 aprilie (returul, la Turda). În cealaltă semifinală se întâlnesc echipele Madeira Andebol şi AEK Atena.

În sezonul trecut, Potaissa Turda a jucat finala Challenge Cup, fiind învinsă de Sporting.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×