Poti să te îmbolnăveşti de la APĂ! Avertisment transmis de cercetători

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
12/08/2016, 21:05
Poti să te îmbolnăveşti de la APĂ! Avertisment transmis de cercetători

Obiceiul tău sănătos ar putea fi dăunător sănătăţii dacă bei apa din sticle de plastic pe care le umpli ori de câte ori este nevoie cu apă dintr-o sticlă mai mare sau dintr-un bidon.

Cele mai multe persoane fac asta când se află la locul de muncă. Ca să nu se ridice de prea multe ori să bea din paharele de plastic mici apa de la dozator, îşi umplu sticle de 0,5 litri de mai multe ori pe zi.

Din nefericire, aceste sticle sunt acoperite de microbi, potrivit metro.co.uk. Cercetătorii au descoperit că sticlele refolosite au, în medie, 313.499 de unităţi formatoare de colonii de bacterii pe centimetru pătrat, ceea ce înseamnă foarte mult.

Mai mult decât atât, studiile au arătat că 60% dintre aceste bacterii ne pot îmbolnăvi.

SURSA: REALITATEA. NET

Ştirea MOMENTULUI

Scandal după Hajduk – FCSB! Acuze la adresa unui jucător: “Şi-a urmărit interesele meschine”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×