Life

Potrivit caselor de pariuri, România nu se califică în finala Eurovision 2022! Pe ce loc se situează WRS

Casele de pariuri nu țin cu România în ceea ce privește calificarea în finala Eurovision 2022! WRS va urca pe scena de la Torino joi, 12 mai, iar momentul pregătit de artist este unul plin de energie.
09.05.2022 | 16:03
Potrivit caselor de pariuri Romania nu se califica in finala Eurovision 2022 Pe ce loc se situeaza WRS
România are o cotație proastă la casele de pariuri privind calificarea în finala Eurovision 2022. Foto: Youtube
ADVERTISEMENT

Doar un miracol ne mai poate califica în finala Eurovision 2022, asta dacă e să ne uităm la favoriții caselor de pariuri.

România, șanse mici de calificare în finala Eurovision 2022

WRS, reprezentantul României în competiția muzicală europeană, va interpreta melodia „Llamame” în cea de-a doua semifinală a show-ului, care va avea loc joi, 12 mai, și va transmisă pe TVR și pe pagina oficială de Youtube Eurovision Song Contest, de la ora 22:00.

ADVERTISEMENT

Românul va cânta între Estonia și Polonia, având numărul 13 de intrare pe scenă. Să fie cu noroc sau cu ghinion pentru buzoianul Andrei Ursu? Culmea ironiei este că la casele de pariuri este, la ora redactării acestei știri, tot pe locul 13, adică în afara celor 10 posibile calificate în marea finală!

Pe locul întâi în fruntea clasamentului din a doua semifinală se află Suedia, reprezentată de Cornelia Jakobs. A doua favorită de la pariuri este Polonia, reprezentată anul acesta de Ochman cu piesa „River”.

ADVERTISEMENT
România, în afara celor 10 calificate în finala Eurovision, conform caselor de pariuri. Foto: eurovisionworld.com

Ucraina, marea favorită a acestui an

Podiumul semifinalei cu numărul 2 e completat de Estonia, țară care participă cu Stefan. În coada clasamentului se află Cipru și Azerbaidjan (locul 9, respectiv 10), urmate de Malta, San Marino și România, țări cu slabe șanse să prindă un loc în finală.

Dacă aruncăm o privire spre clasamentul general, România nu trece mai sus de locul 36. În urma noastră sunt Slovenia, Bulgaria, Lituania și Macedonia de Nord. În acest moment, țara cu cele mai mari șanse să câștige Eurovision 2022 este Ucraina. 49% dintre internauți pariază pe trupa Kalush Orchestra.

ADVERTISEMENT

Italia și Marea Britanie ar ocupa podiumul general în marea finală, conform caselor de pariuri. E important de menționat faptul că topurile prezentate pe site-ul eurovisionworld.com, care ne dă o idee per ansamblu despre preferințele publicului nu includ și felul în care vor vota jurații din fiecare țară.

După cum se știe, punctajul de la Eurovision este format din SMS-urile trimise de telespectatori și notele, de la 1 la 12, fără 7 și 9, oferite de juriile de specialitate din fiecare țară.

ADVERTISEMENT