News

Poveste cu final fericit în Bistrița-Năsăud. Bărbat căzut în apă, salvat cu ajutorul câinelui său

Un bărbat din Bistrița-Năsăud, căzut în apă, a fost salvat cu ajutorul câinelui său.
21.07.2021 | 09:59
Poveste cu final fericit în Bistrița-Năsăud. Bărbat căzut în apă, salvat cu ajutorul câinelui său
Poveste cu final fericit în Bistrița-Năsăud. Bărbat căzut în apă, salvat cu ajutorul câinelui său. Sursa foto: ISU Bistrița-Năsăud
ADVERTISEMENT

Câinele, cel mai bun prieten al omului, și-a dovedit cu desăvârșire acest rol pentru un bărbat din Bistrița-Năsăud.

Rămas blocat în albia unui râului, cetățeanul a fost salvat după mai multe ore. Misiunea celor de la ISU a fost ușurată de câinele bărbatului care a ajutat enorm la găsirea lui.

ADVERTISEMENT

Un bărbat din Bistrița-Năsăud a fost salvat de câinele său. Cum a alertat echipele de intervenție

Evenimentul a fost consemnat în albia unui râu între localitățile Cociu și Șintereag. Alarma s-a dat marți, în jurul amiezii. Un bărbat a rămas prins în mâl și stufăriș, la coborârea din pădure în râu.

Inițial, singurul reper al salvatorilor era acela că bărbatul se afla în zona râului Șieu. În căutarea lui au fost mobilizați pompieri militari și polițiști. A fost găsit la marginea pădurii din localitatea Cociu. Era ușor confuz, dar cooperant.

ADVERTISEMENT

Povestea nu ar fi avut un final fericit dacă alături de bărbat nu se afla câinele său. Animalul nu și-a părăsit niciun moment stăpânul și, prin lătrat, i-a condus pe salvatorii la locul unde se afla bărbatul. În cele din urmă, și cățelul a fost salvat.

În ceea ce-l privește, bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Anunțul ISU Bistrița-Năsăud

”Cel mai bun prieten al omului a ajutat ca povestea să aibă un final fericit

ADVERTISEMENT

Un bărbat dispărut între localitățile Cociu și Șintereag a fost găsit de pompierii militari, agățat în vegetația de pe malul râului, cu ajutorul prietenului său necuvântător, care nu s-a oprit din lătrat.

Din fericire, bărbatul este acum în afara oricărui pericol. Căutarea prin apă și vegetație deasă s-a încheiat cu succes!


”Bărbatul a fost găsit agățat în vegetația de pe marginea apei, după ce a coborât din pădure. Bateria telefonului era descărcată și la fiecare repornire a acestuia, bărbatul reușea să ia foarte puțin legătura cu serviciile de urgență.

ADVERTISEMENT

În tot acest timp, cățelul care îl însoțea nu l-a părăsit și a ajutat, prin lătrat, să conducă salvatorii la locul unde se afla bărbatul. Și cățelul a fost salvat!” transmit reprezentanții ISU Bistrița-Năsăud.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri