Life

Poveste de dragoste între doi foști concurenți Exatlon. Ce surpriză au oferit după ce s-au afișat, oficial, împreună 

24.08.2020 | 23:50
Poveste de dragoste intre doi fosti concurenti Exatlon Ce surpriza au oferit dupa ce sau afisat oficial impreuna
Iată ce foști concurenți Exatlon România au anunțat că sunt oficial împreună
ADVERTISEMENT

Doi foști concurenți ai show-ului Exatlon au anunțat într-un mod inedit că formează un cuplu. Cei doi au dorit să le spună fanilor că sunt împreună și au confirmat oficial relația prin cea mai nouă apariție în public. Momentul a fost imortalizat și poza a ajuns foarte repede și pe rețelele sociale, nu doar în albumul de familie a celor doi. Ipostaza a fost apreciată în număr record de către fani.

Foștii concurenți ai emisiunii de la Kanal D le-au făcut fanilor o mare surpriză. Ei s-au afișat pentru prima dată în ipostaza de cuplu. Totul chit că existau zvonuri că ar forma un cuplu, de mai multă vreme.

ADVERTISEMENT

Cel mai nou cuplu din showbiz-ul autohton e format din Gabriel Nedelcu și sportiva Diana Bulimar, cunoscută și ca Didi. Cei doi au mers la aniversarea lui Mihai Berar, la rândul său concurent în Exatlon România, din sezonul 3.

Poveste de dragoste între doi foști concurenți Exatlon. Au anunțat că sunt împreună abia acum

Diana Bulimar și Gabriel Nedelcu au anunțat că sunt împreună abia acum. Foștii concurenți de la Exatlon România s-au bucurat de o petrecere ceva mai intimă, dată fiind și perioada de pandemie. Aniversarea la care s-au afișat a pus capăt multor semne de întrebare din partea fanilor.

ADVERTISEMENT
Poveste de dragoste între doi foști concurenți Exatlon. Ce surpriză au oferit după ce s-au afișat, oficial, împreună
Gabriel Nedelcu și Diana Bulimar formează un cuplu în mod oficial, spre marea surpriză a fanilor

„Am fost alături de Mihai timp de o săptămâna întreagă. M-am simțit perfect în Câmpia Turzii, revederea cu Mihai fiind cu atât mai făină cu cât nu ne mai văzuserăm încă dinainte de pandemie.

Ba mai mult, a fost ca și când aș fi fost și eu sărbătorit, grație surprizei pe care mi-a făcut-o iubita mea, care a conspirat cu Alex și cu Mihai, apărând inopinat vineri seară la party-ul la care eram.“, susținea Gabriel Nedelcu, la un moment dat, potrivit celor de la Click.ro.

ADVERTISEMENT

Povestea de dragoste dintre concurenții Exatlon a fost în sfârșit recunoscută oficial. Cei doi s-au bucurat de ceva vreme de atenția fanilor și în acest sens. Au primit din partea urmăritorilor de pe Facebook și Instagram o sumedenie de comentarii, în care au fost întrebați, în ultimele luni, dacă formează sau nu un cuplu.

Răspunsul dat abia la mijlocul lui august, în plină pandemie de coronavirus, a fost surprinzător. În acest sens, în mediul online, pe conturile celor doi, și-a făcut apariția o imagine cu o ipostază cât se poate de intimă, pe care ei au lăsat-o la iveală. A fost un semn clar că se iubesc foarte mult și abia așteptau să împărtășească povestea de iubire.

ADVERTISEMENT

Diana Bulimar și Gabriel Nedelcu și-au făcut apariția la Câmpia Turzii, la aniversarea respectivă, când au mers la o petrecere care a ținut câteva zile, în cinstea fostului concurent din sezonul 3 al Exatlon România, Mihai Berar. Sărbătoritul a avut alături 50 de persoane, iar aniversarea a avut loc pe data de 15 iulie, când acesta a împlinit 31 de ani.

”Diana și Gabi se iubesc, și sunt foarte frumoși împreună. Totuși, nu vor să bată moneda pe povestea lor, întrucât, consideră că ceea ce simt ei acum nu trebuie împărțit cu toată lumea. Amândoi sunt discreți și au mers linia asta în relațiile lor de-a lungul timpului. Nu le place să iasă în față, să vorbească despre nimic ce ține de intimitatea lor. Până la urmă, este o alegere… alegerea lor.”, au confirmat și câțiva apropiați ai cuplului, potrivit Kfetele.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: