News

Poveste dramatică pentru un paramedic: a fost chemat chemat să își salveze propriul copil fără să știe. Din păcate, fata a murit în urma accidentului

Un paramedic și-a tratat propria fiică după un accident rutier, fără să știe că în mâinile sale zace corpul fetei sale de doar 17 ani.
26.11.2022 | 09:38
Poveste dramatica pentru un paramedic a fost chemat chemat sa isi salveze propriul copil fara sa stie Din pacate fata a murit in urma accidentului
Paramedicul și-a asistat fiica fără să știe. Foto: Calgary News
ADVERTISEMENT

Când s-a întors acasă de la lucru polițiștii au sunat-o să-i spună că fiica sa a murit la spital.

Și-a salvat propria fiică dintr-un accident

Jayme Erickson, femeie paramedic, a ajuns primul la locul accidentului pe o autostradă din Alberta, Canada, unde a găsit o adolescentă cu răni grave.

ADVERTISEMENT

Pentru că fața îi era distrusă în urma accidentului, deci era de nerecunoscut, Erickson nu și-a dat seama că își ajută chiar propria fiică, conform Calgary News.

Erickson s-a străduit mai bine de 30 de minute pentru a o scoate pe fată din mașină și a așteptat până când un elicopter a transportat-o la spitalul din Calgary.

ADVERTISEMENT

Ajunsă acasă, după ziua de lucru, femeia era așteptată de polițiști care i-au transmis că fiica sa, Montana, în vârstă de 17 ani, tocmai murise într-un accident rutier. Ulterior s-a dovedit că era acel accident la care asistase Erickson.

“Pacientul grav rănit pe care tocmai îl îngrijisem era propriul meu sânge. Singurul meu copil. Micuța mea eu. Fiica mea, Montana. Deși sunt recunoscătoare pentru cei 17 ani pe care i-am avut alături de ea, sunt distrusă și mă întreb ce ar fi devenit? Cine ai fi fost tu, fetița mea?”, a transmis Jayme.

ADVERTISEMENT

Richard Reed, un prieten al familiei îndurerate, a explicat că un autoturism în care se aflau două fete a fost lovită de un camion care venea din sens opus. Șoferul a reușit să iasă din mașină, însă pasagera, fiica paramedicului, a rămas blocată. Victima și-a donat organele, pentru ca moartea ei să aibă însemnătate.

În Canada, țară cu 38 de milioane de locuitori, numărul deceselor în urma accidentelor auto în 2020 a fost de 1.745 de persoane. Raportat la 2019, numărul e în scădere cu 1%. În același timp 7868 de oameni au fost răniți în urma accidentelor rutiere în 2020.

ADVERTISEMENT

În comparație, în România în 2020 și-au pierdut viața 1.646 de persoane, o scădere de 12% față de 2019.

ADVERTISEMENT