Fotbal intern

Poveste emoționantă din trecutul ultimului transfer la FCSB: ”Mânca din caserolă, se schimba în baracă”

08.01.2021 | 21:39
Poveste emotionanta din trecutul ultimului transfer la FCSB Manca din caserola se schimba in baraca
ADVERTISEMENT

Ultimul jucător transferar de FCSB, Denis Haruț, are o poveste emoționată. Antrenorul formației FC Botoșani, Marius Croitoru, a dezvăluit prin ce greutăți a trebuit să treacă fundașul ajuns la echipa lui Gigi Becali.

FANATIK a anunțat în exclusivitate faptul că cele două cluburi au ajuns la un acord pentru fotbalistul de 21 de ani, suma de transfer fiind de 650.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Mutarea s-a realizat, dar cei doi patroni, Gigi Becali și Valeriu Iftime, au avut un schimb de replici dure prin intermediul posturilor TV privind suma de transfer, iar transferul a fost la un pas să nu se mai realizeze.

Transferat la FCSB, Denis Haruț are o poveste neștiută

Povestea tristă pe care a trăit-o ultimul jucător transferat de FCSB în perioada când evolua la ACS Poli Timoșoara sub comanda lui Valeriu Răchită a fost relatată de antrenorul formației FC Botoșani, Marius Croitoru.

ADVERTISEMENT

”Sunt mândru că am ajuns să dau jucători la CFR Cluj, FCSB, Craiova, sunt foarte fericit pentru copil, pentru Haruț. Sunt fericit că un copil, care acum un an și jumătate a reînceput fotbalul după o perioadă foarte grea în viața lui, a ajuns acum la una dintre cele mai bune echipe din România”, a declarat Croitoru la emisiunea Digi Sport Special.

”Îl știam de când era junior la Timișoara si am crezut în el de când l-am văzut. A avut momente foarte dificile la Timișoara. Se antrena 8 ore, mânca la caserolă, se schimba într-o baracă, lucruri care te pot afecta. Sunt unii oameni care se pot juca cu soarta unui copil doar din ambiție, ca sa arate că sunt mari deși nu au realizat nimic.

ADVERTISEMENT

A avut un contract, n-a vrut să-și micșoreze salariul când a retrogradat echipa în Liga 2, a fost trimis să se antreneze singur, avea contract cu 8 ore pe zi. Se antrena 4 ore, cu o pauză, și iar 4 ore. M-a ascultat, a venit la Botoșani, și uite acum”, a continuat tehnicianul de la Botoșani.

”Simt lipsa lui, era un punct fix în apărarea noastră. Dar mă uit spre viitor. El ajunsese la un moment în care trebuia să facă un pas în față, să aibă meciuri internaționale, să ajungă la naționala mare. Eu îl văd fundaș central, acolo va juca în viitor.

ADVERTISEMENT

Nu aveam în calcul plecarea lui la FCSB, eu îl vedeam în străinătate, dar asta e viața. În locul lui rămâne Chindriș, e și Șeroni, mai vine un fundaș central, e semnat cu noi, dar au existat  ceva probleme în Finlanda și nu l-am putut aduce până acum”, a încheiat Croitoru.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Astra: 14,75 este cota pentru „peste 6,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT