News

Cum a petrecut Niculae cu Ronaldo la Ibiza! “Era SUPER FERICIT”

Marius Niculae a avut parte de o experienţă frumoasă în timpul vacanţei sale din Spania, iar acum este cu siguranţă "săgetat" de invidia multora. Fostul jucător al lui Dinamo, retras între...
17.07.2016 | 00:01
Cum a petrecut Niculae cu Ronaldo la Ibiza Era SUPER FERICIT

Marius Niculae a avut parte de o experienţă frumoasă în timpul vacanţei sale din Spania, iar acum este cu siguranţă “săgetat” de invidia multora. Fostul jucător al lui Dinamo, retras între timp din activitate, s-a întîlnit la Ibizia cu fostul său coleg de la Sporting Lisabona, Cristiano Ronaldo (click aici pentru detalii şi imagini).

“Cel mai bun din lume!”

Marius Niculae a jucat la Sporting în perioada 2001-2005, iar la un an după ce “Săgeată” a ajuns la Lisabona, actualul campion european era promovat la echipa mare a clubului. Timp de un an de zile, Niculae şi CR 7 au fost colegi de cameră. “Am avut privilegiul să mă schimb în acelaşi vestiar şi să stau în aceeaşi cameră cu Cristiano Ronaldo. Şi la 16 ani era primul la sală, primul la masă, peste tot. Numai aşa poţi ajunge sus”, spunea Niculae despre galaticul Ronaldo.

CLICK SUS PE GALERIE FOTO PENTRU A VIZUALIZA IMAGINILE

După ce Cristiano Ronaldo cucerea titlul de campion european, chiar împotriva ţării gazdă, Franţa, Niculae povestea că nu-şi mai revăzuse fostul coleg de echipă de mulţi ani. Totuşi, în timp ce “Săgeată” se bucura de vacanţă, într-un club din Ibiza, alături de afaceristul Alex Erbaşu şi un grup de prieteni români, în acelaşi local petrecea şi Cristiano.

Conform surselor FANATIK.RO, o fată din grupul lui Niculae l-a anunţat pe acesta că Ronaldo se află în acelaşi local şi a decis să meargă să-l salute, dar pînă să ajungă la el, portughezul îl văzuse deja şi l-a întîmpinat zîmbind. Cei doi s-au bucurat din plin de revedere, iar Ronaldo, care era alături de eroul Portugaliei, Eder, i-a povestit acestuia cum se simte din postura de campion european şi deţinător al Ligii Campionilor:

“Era super, super fericit. Am vorbit despre fotbal, despre Euro. L-am întrebat cum e cu accidentarea. Din ce mi-a zis, simte ca trofeul ăsta e cea mai mare realizare a lui de pînă acum”, a dezvăluit unul dintre apropiaţii lui “Săgeată” pentru FANATIK.RO.

După mai bine de 10 minute în care au discutat, cei doi au imortalizat momentul, apoi s-au întors la petrecut. Niculae n-a putut să nu împărtăşească fotografia cu fanii săi, aşa că a urcat imaginea pe un site de socializare, acolo unde a primit foarte multe aprecieri şi comentarii.