News

Tragedie la Arad. Un tânăr de 19 ani s-a înecat după ce a sărit de pe hidrobicicletă

Tragedie pe lacul Ghioroc din Arad. Un tânăr s-a înecat. Avea doar 19 ani și se plimba cu hidrobicicleta pe lac.
19.06.2021 | 10:14
Tragedie la Arad Un tanar de 19 ani sa inecat dupa ce a sarit de pe hidrobicicleta
Poveste tragică în Arad. Un tânăr s-a înecat după ce a sărit de pe hidrobicicletă. Foto: Aradon.ro / ISU Arad
ADVERTISEMENT

Poveste cumplită petrecută pe lacul Ghiroc din Arad. Un tânăr în vârstă de doar 19 ani s-a înecat vineri seara. Acesta se afla la plimbare cu hidrobicicletele pe lac.

Alături de băiat se aflau și alți prieteni ai acestuia. Tinerii s-au hotărât la un moment dat să sară în apă, iar băiatul de 19 ani a dispărut, conform Antena3.

ADVERTISEMENT

În jurul orei 21:45 a fost apelat numărul de urgență 112. Atunci s-a anunțat că o persoană s-ar fi înecat în lacul Ghioroc.

Tragedie pe lacul Ghioroc din Arad. Tânărul a fost căutat timp de 2 ore de echipajele ISU

În zona lacului Ghioroc din Arad sunt două plaje amenajate, iar băiatul și alți prieteni se plimbau cu hidrobicicletele pe lac.

ADVERTISEMENT

După dispariția acestuia, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje ISU, sprijinite de polițiștii Secției 7 Rurală Lipova.

După aproximativ 2 ore de căutări, trupul băiatului a fost găsit. Scafandrii ISU au recuperat cadavrul care se afla la 5 metri de mal, la o adâncime de 6-7 metri.

ADVERTISEMENT

Corpul a fost transportat la SJML pentru efectuarea autopsiei, cercetările fiind continuate sub coordonarea unui procuror de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lipova.

O altă tragedie a avut loc recent în Argeș. Un băiat în vârstă de 15 ani a murit înecat, joi seara, într-un lac din comuna Stolnici.

ADVERTISEMENT

Potrivit presei locale, adolescentul se afla în zona lacului împreună cu mai mulți copii, mai mici ca el. La un moment dat, el și încă un băiat au intrat în apă. Cel cu care se scălda l-a văzut pe adolescent dând cu disperare din mâini, după care a dispărut la fund. A încercat să-l scoată dar nu a reușit, astfel că a sunat la 112.

Echipajele de intervenție au ajuns la băiat și l-au scos la mal. Din păcate, acesta deja decedase.

”A fost scos din apă, inconștient, au fost efectuate manevre de resuscitare, însă din păcate a fost constatat decesul. Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Costeşti efectuează verificări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul nefericit s-a petrecut”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş.

ADVERTISEMENT
Tags: