Life

Povestea a doi soți în vârstă de 100 de ani care au murit la câteva ore distanță. Au avut un mariaj de 79 de ani

Cazul soților de 100 de ani care au murit în aceeași perioadă, într-un centru medical. Au fost căsătoriți timp de 79 de ani.
13.12.2022 | 14:20
Povestea a doi soti in varsta de 100 de ani care au murit la cateva ore distanta Au avut un mariaj de 79 de ani
Cazul soților de 100 de ani care au murit în aceeași perioadă. Au fost căsătoriți timp de 79 de ani. Sursa foto: today.com
ADVERTISEMENT

Povestea a doi soți în vârstă de 100 de ani care au murit la câteva ore distanță. Au avut un mariaj de 79 de ani din care au rezultat 3 copii. Ulterior, cei doi parteneri au devenit bunicii a 7 nepoți și 11 strănepoți.

Cazul soților de 100 de ani care au murit în aceeași perioadă. Au fost căsătoriți timp de 79 de ani

June și Hubert Malicote sunt doi americani care demonstrează că dragostea adevărată durează chiar și după moarte. Cei doi parteneri de viață în vârstă de 100 de ani locuiau în Hamilton, Ohio, și au format un cuplu timp de 8 decenii.

ADVERTISEMENT

Soții au încetat din viață la numai 20 de ore distanță. Unul dintre fii lor, Sam, a povestit pentru o publicație că mama sa a început să se simtă rău imediat după Ziua Recunoștinței, moment în care a fost internată în spital.

Din păcate, starea de sănătate a tatălui său a început să se deterioreze treptat de la o zi la alta și a fost nevoie să ajungă la rândul său pe mâna doctorilor. A fost internat în aceeași unitate medicală, într-un pat alăturat soției sale.

ADVERTISEMENT

Cinci zile mai târziu, în noaptea de 30 noiembrie 2022, bătrânul a murit în somn. Fiul său susține că pensonarul a încetat din viață de „inimă rea” pentru că partenera sa de viață era grav bolnavă. După 20 de ore, soția sa, June, murea.

„Au plecat împreună. Mă simt trist, dar nu ar trebui. Cine se poate aștepta să trăiască o astfel de viață? Au trăit împreună o viață lungă și fericită și au fost devotați lui Dumnezeu și familiei”, a declarat Sam, notează cleveland.com.

ADVERTISEMENT

Cum a început povestea de dragoste dintre June și Hubert Malicote

June și Hubert Malicote au crescut în Kentucky și s-au întâlnit pentru prima oară la o slujbă la Biserică. Se întâmpla în 1941, când amândoi aveau numai 20 de ani și bărbatul se afla acasă în permisia primită din marină.

Tânărul a simțit pe loc că femeia este aleasa inimii sale, dovadă că doi ani mai târziu s-au căsătorit și s-au stabilit în Hamilton, Ohio. După război, Hubert a obținut un loc de muncă la compania de tehnologie de vânzare cu amănuntul Diebold Inc.

ADVERTISEMENT

June nu a avut o carieră și a fost cea care s-a ocupat de creșterea și educarea celor trei copii, care au numai cuvinte de laudă pentru mama lor.

„Era o mamă grozavă care a stat acasă. Făcea rochii pentru fete. A plantat o grădină mare. Ea făcea conserve, a fost o mamă bună”, a mai spus Sam, în timp ce sora sa, Jo, a subliniat că părinții săi erau foarte fericiți.

Mai mult decât atât, cei doi soți au dezvăluit în vară, când au aniversat 79 de ani de căsnicie, că nu s-au certat niciodată. Clipele lor preferate erau când se adunau toți și stăteau la povești despre diverse lucruri.

ADVERTISEMENT