Life

Povestea Alinei, românca stabilită în Spania care trăiește într-o mașină, cu doi câini, după ce a rămas șomeră: “Sunt familia mea”

Povestea Alinei, o româncă stabilită în Spania, care trăiește într-o mașină alături de cei doi câini ai săi, a făcut înconjurul lumii.
05.02.2023 | 17:49
Povestea Alinei romanca stabilita in Spania care traieste intro masina cu doi caini dupa ce a ramas somera Sunt familia mea
Alina este stabilită de ani buni în Spania, însă acum a ajuns să trăiască în mașină, alături de cei doi câini. Sursa foto: Capturi Telemadrid/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Povestea Alinei, o româncă stabilită în Spania, care a ajuns să trăiască în mașină, împreună cu cei doi câini ai săi, a ajuns cunoscută în toată lumea. Femeia trece prin clipe grele de când și-a pierdut jobul.

Povestea Alinei, românca stabilită în Spania care trăiește într-o mașină cu cei doi câini. Femeia a rămas fără loc de muncă

Românca este stabilită în Spania de 22 de ani, însă trece prin momente grele de când a rămas șomeră și nu mai are unde să locuiască.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 42 de ani, Alina îi are alături doar pe cei doi câini ai săi. De trei luni, femeia locuiește într-o mașină.

Aceasta a rămas fără loc de muncă, așa că nu a mai avut bani pentru a-și achita chiria. Din acest motiv, a fost nevoită să părăsească locuința în care stătea.

ADVERTISEMENT

Sunt zile în care nu are ce mânca, însă Alina nu a putut renunța la cei doi câini, pe care îi iubește nespus de mult. Cele două animale de companie sunt ca familia ei și singura alinare, așa că nu are de gând să-i părăsească.

De când a rămas șomeră și a plecat din locuința în care stătea, Alina încearcă să-și găsească o cameră pe care să o închirieze. Din păcate, încă nu a reușit să găsească nimic. Nimeni nu o primește cu cei doi câini, așa că stau toți în mașină.

ADVERTISEMENT

Deși recunoaște că i-ar fi mai ușor să-și găsească un loc unde să stea dacă nu ar fi câinii, femeia tot nu vrea să renunțe la ei. Patrupezii sunt tot ce are și vrea să-i aibă alături în continuare.

Alina a fost îndemnată să ducă animalele la adăpost, dar aceasta a refuzat cu vehemență. Publicația Telemadrid a făcut totul public, iar povestea Alinei a ajuns în presa din toată lumea.

ADVERTISEMENT

“Nu poți să mergi cu câinii într-o cameră. Ar fi mai ușor dacă nu i-aș avea.

Dar câinii sunt familia mea, sunt singurul lucru pe care îl am, nu am de gând să-i abandonez”, a explicat femeia, printre lacrimi, potrivit sursei menționate.

Alina ar face orice pentru animalele ei

Serviciile Sociale ale Primăriei s-au oferit să-i plătească lunar chiria Alinei. Pentru ca acest lucru să fie posibil, femeia ar trebui mai întâi să găsească o locuință sau măcar o cameră.

Femeia nu vrea să ceară donații. Singurul lucru pe care și-l dorește românca stabilită în Spania este să găsească un adăpost pentru animalele ei de companie, până când își va găsi un nou job și poate plăti chiria.

Câinii sunt prioritatea Alinei. Unul dintre patrupezi este bolnav, iar femeia îi cumpără medicamentele necesare, chiar dacă nu are suficienți bani nici pentru ea.

“Chiar și atunci când suntem în mașină știu că trebuie să le dau de mâncare, când trebuie să le dau și cum să am grijă de ei. (…) Întâi ei și apoi eu, dacă câinii sunt bine, sunt bine și eu”, a mai spus ea.

ADVERTISEMENT
„Ce a fost ăsta?!” Reacțiile soților Șucu în timpul meciului. Momentul a fost...
„Ce a fost ăsta?!” Reacțiile soților Șucu în timpul meciului. Momentul a fost filmat.„Mamă, dar...”
Momente cum rar se văd, în SuperLigă! A ”spart” banca de rezerve după...
Momente cum rar se văd, în SuperLigă! A ”spart” banca de rezerve după ce a fost schimbat. Ce a făcut antrenorul
„E greu să găsești un bărbat”. Țara care are cea mai scăzută rată...
„E greu să găsești un bărbat”. Țara care are cea mai scăzută rată a natalității. De ce le este frică femeilor să devină mame
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că...
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că vorbește cu români. Toată lumea a rămas fără reacție
Cele mai bune trei plaje din lume sunt toate în Europa
Cele mai bune trei plaje din lume sunt toate în Europa
Dublă lovitură pentru şoferii care încalcă legea. Vor primi şi o altă pedeapsă...
Dublă lovitură pentru şoferii care încalcă legea. Vor primi şi o altă pedeapsă pe lângă amendă
Cum a ajuns o prostituată din România să cumpere o biserică din Italia....
Cum a ajuns o prostituată din România să cumpere o biserică din Italia. Toată averea escortei, de 3,4 milioane de euro, a fost confiscată
„Nu am suportat să văd oameni fericiţi”. Declarația șocantă făcută de elevul care...
„Nu am suportat să văd oameni fericiţi”. Declarația șocantă făcută de elevul care a omorât-o pe Melis, în Grădina Botanică
Anamaria Prodan, pregatita sa faca pasul cel mare: "In curand...."
Anamaria Prodan, pregatita sa faca pasul cel mare: "In curand...."
Zanni, „faimosul” de la Survivor, a trecut prin clipe de coșmar:
Zanni, „faimosul” de la Survivor, a trecut prin clipe de coșmar:
Fostul soț al Ancăi Țurcașiu trăiește a doua tinerețe! Cum s-a pozat cu...
Fostul soț al Ancăi Țurcașiu trăiește a doua tinerețe! Cum s-a pozat cu iubita. Un detaliu a atras atenția tuturor
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
Imagini de groază din închisoarea Poarta Albă, din celula unde 12 britanici sunt...
Imagini de groază din închisoarea Poarta Albă, din celula unde 12 britanici sunt închiși, după ce au fost arestați la un festival din Mamaia
Țara unde se poate trăi decent cu puțin peste 2.000 de lei. Este...
Țara unde se poate trăi decent cu puțin peste 2.000 de lei. Este una dintre cele mai căutate destinații turistice din lume