Life

Povestea bărbatului care se va căsători pentru a 88-a oară, la 61 de ani. Este cunoscut ca “Regele Playboy”

Kaan, un bărbat din Indonezia, se va căsători la 61 de ani, dar pentru a 88-a oară în viața lui. Este poreclit “Regele Playboy”.
03.11.2022 | 13:51
Povestea barbatului care se va casatori pentru a 88a oara la 61 de ani Este cunoscut ca Regele Playboy
Un bărbat se va căsători pentru a 88-a oară. Sursa foto: dailystar.co.uk/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un bărbat în vârstă de 61 de ani, poreclit “Regele Playboy”, se va căsători pentru a 88-a oară. Deși nu are avere, are farmec, iar femeile sunt atrase de el și vor să se mărite cu el.

Un bărbat de 61 de ani se va căsători pentru a 88-a oară, la 61 de ani

Kaan, un fermier din Indonezia, reușește să le cucerească instant pe femeile din jurul lui. Toate își doresc să se căsătorească cu el.

ADVERTISEMENT

Nu este bogat și nici tânăr, dar nu face prea multe eforturi pentru a le cuceri pe femeile singure. Până acum s-a căsătorit cu zeci de femei.

“Regele Playboy”, așa cum este supranumit în zona unde locuiește, susține că “forța lui spirituală” le atrage pe femei.

ADVERTISEMENT

La doar 61 de ani, fermierul va ajunge la altar pentru a 88-a oară în viața lui. Viitoarea lui soție este chiar una dintre fostele sale partenere, care încă este “nebună” după el.

Cei doi au mai fost căsătoriți în trecut și s-au separat, dar iubirea dintre ei este la fel de puternică.

ADVERTISEMENT

“Plănuiesc să mă căsătoresc cu cea care mi-a fost a 86-a soție. Chiar dacă am fost separați pentru o lungă perioadă de timp, iubirea dintre noi încă este puternică și nu vreau să mă joc cu asta.

În tot acest timp, ea a rămas cu gândul la mine, deși am fost căsătoriți doar de o lună.”, a declarat Kaan, potrivit Daily Star.

ADVERTISEMENT

Kaan a mai spus că se implică foarte mult în relațiile lui. S-a căsătorit pentru prima dată la 14 ani, cu o altă adolescentă care avea atunci 16 ani. Doi ani mai târziu, prima lui soție a cerut divorțul din cauza “atitudinii lui”.

Supărat după primul divorț, fermierul a căutat să se “îmbogățească spiritual” pentru a le face pe femei să fie înnebunite după el, lucru care i-a reușit.

“Nu vreau să fac lucruri care nu sunt plăcute femeilor și refuz să mă joc cu sentimentele lor. În loc să fiu imoral în vreun fel, este mai bine pentru mine să mă căsătoresc.”, sunt vorbele lui Kaan, după care se ghidează în viață.

Conform legii din Indonezia, divorțurile trebuie să se desfășoare în fața instanței. Este nevoie de aproximativ șase până la nouă luni de la depunerea unei cereri de divorț pentru ca instanța să ia o decizie.

ADVERTISEMENT
Tags: