Life

Povestea care i-a înduioșat pe români înainte de Crăciun. Gestul făcut de un bărbat sărman a devenit viral pe internet

O poveste extrem de emoționantă a surprins plăcut sute de români. Gestul făcut de un bărbat sărman a fost unul de-a dreptul impresionant.
30.11.2022 | 18:37
Povestea care ia induiosat pe romani inainte de Craciun Gestul facut de un barbat sarman a devenit viral pe internet
Gestul făcut de un bărbat sărman din Suceava i-a lăsat pe mulți fără cuvinte. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Povestea începe în Burdujeni, Suceava, chiar în prag de iarnă. O femeie a povestit unei asociații pentru animale întreaga întâmplare, care nu a putut trece neobservată.

Gestul făcut de un bărbat sărman în fața unei femei

Totul s-a întâmplat într-o parcare, când aceasta aștepta pe cineva. Un bărbat sărman i-a atras atenția acesteia, așa că femeia a decis să scoată zece lei din portofel pentru a-l ajuta, având în vedere că se apropie și sărbătorile de iarnă.

ADVERTISEMENT

După ce i-a dat banii, femeia s-a retras, însă nu avea să știe ce va face omul respectiv cu cei 10 lei.

Bărbatul a intrat într-un magazin, de unde a cumpărat un parizer, pe care l-a desfăcut rapid. Deși femeia se aștepta ca acesta să mănânce, bărbatul i-a dat o parte din parizerul unui câine care stătea lângă el.

FANATIK SUPERLIGA

ADVERTISEMENT

Alături a mai venit și o pisică, iar amândoi au început să mănânce cu poftă.

Femeia a fost extrem de emoționată de gest și l-a întrebat pe bărbat de ce nu mănâncă el și preferă să hrănească animalele, iar răspunsul lui a fost unul demn de respect.

”Impresionată până la lacrimi de gest, femeia se întoarce și-l întreabă: “Am observat că ai cumpărat de mâncare și ai hrănit cățelul și pisica, ție nu îți este foame?”, răspunsul avea să o răscolească.

ADVERTISEMENT

“Eu am două mâini și două picioare, voi mai găsi de mâncare, în schimb, amărâții ăștia n-au mâncat nimic astăzi!””, povestește Casa lui Patrocle – Animal Rescue, pe pagina oficială e Facebook, după relatările femeii.

”E o lecție de viață pe care puțini o înțeleg”

Administratorii paginii au făcut un apel la toți cei care îl întâlnesc pe respectivul bărbat să îl ajute atât cum pot, având în vedere că acesta îndură frigul, însă se gândește și la animale.

ADVERTISEMENT

Postarea a devenit virală, iar nu puțini au fost cei care au recunoscut că îl știu pe respectivul bărbat.

ADVERTISEMENT

Dacă la prima vedere, acesta pare un om al străzii, în realitate, o femeie a dezvăluit că bărbatul a crescut la casa de copii.

Numele lui este Nicu, iar potrivit acesteia, bărbatul ar fi locuit într-un subsol, unde niște oameni l-au ajutat.

De asemenea, Nicu nu ar avea vicii, povestește femeia, are și o garsonieră, însă trăiește de pe o zi pe alta.

”Nicu nu este ,,om al străzii,, provine de la casa de copii , a stat într-un subsol iar niște oameni cu suflet mare la ajutat și are și el o garsonieră, nu cerșește, nu bea și nu fumează. (…) 

Supraviețuiește cu ajutorul celor ce se îndură ca din puținul lor săi dea și lui ceva iar din bucățică lui de pîine dă și unui animăluț abandonat ca și el .

Acest om ne dă involuntar o lecție de viață care puțini o înțeleg”, a povestit o femeie, într-un comentariu la postare.

Tags:

CLIPUL ZILEI LA FANATIK SUPERLIGA