Pariuri sportive

Detaliile ascunse a celor mai CELEBRI gemeni din ISTORIE! Au jucat împreună la 5 ECHIPE. Arsenal a vrut să cheltuiască o AVERE pentru ei!

Exact acum 44 de ani o femeia din Olanda năştea doi gemeni. Copiii frumoşi, născuţi la termen aveau să devină cei mai cunoscuţi fraţi din fotbalul mondial. Frank şi Ronald de Boer îşi...
15.05.2014 | 15:24

Exact acum 44 de ani o femeia din Olanda năştea doi gemeni. Copiii frumoşi, născuţi la termen aveau să devină cei mai cunoscuţi fraţi din fotbalul mondial. Frank şi Ronald de Boer îşi sărbătoresc astăzi cea de-a 44 aniversare. Sărbătoarea îi prinde pe cei doi împreună, într-un moment frumos al carierei lor. Frank este antrenorul principal al lui Ajax, iar Ronald este asistentul lui. Doar au cîştigat campionatul în Olanda şi chiar au motive solide să petreacă.

Sînt de nedespărţit! Au jucat împreună iar acum antrenează împreună

Gemenii de Boer au jucat împreună la 5 echipe: Ajax, Barcelona şi Rangers, Al Rayyan şi Al Shamal. Frank era fundaş central, probabil cel mai bun executant de lovituri libere din acest compartiment, iar Ronald era polivalent, juca şi ca mijlocaş şi ca atacant. Au cîştigat împreună Liga Campionilor cu Ajax în 1995. Frank este ceva mai titrat ca fratele său. Fundaşul a fost căpitanul Barcelonei, al lui Ajax şi al naţionalei Olandei. În plus faţă de Ronald, a cîştigat Cupa UEFA în 1992.

Frank_en_Ronald

Arsenal a pregătit o sumă colosală pentru gemeni dar Barcelona a cîştigat licitaţia

Trebuia ca Ronald şi Frank de Boer să semneze cu Arsenal în anul 1997. ”Tunarii” pregătiseră 18.000.000 de lire sterline pentru a-i cumpăra pe cei doi la pachet de la Ajax. Suma era una colosală pentru acea vreme. Spre exemplu, Dennis Berkamp, unul dintre cei mai buni fotbalişti în acele vremuri avea un salariu de 1.000.000 de lire sterline la Arsenal! În zilele noastre, cel mai bun fotbalist al ”tunarilor”, Mesut Ozil, încasează anual 7.300.000 de lire sterline, de peste 7 ori mai mult ca atacantul olandez în 1997. În fine, transferul fraţilor de Boer nu s=a mai realizat, deoarece Luis van Gaal, antrenorul lui Ajax din 1997, i-a luat locul lui Sir Bobby Robson la Barcelona. Iar tehnicianul olandez a venit la ”pachet” şi cu cei doi gemeni.

media_l_119303

300.000 de lire sterline era salariul lui Frank de Boer la Ajax în 1997.
112 selecţii a strîns Frank la naţionala Olandei, cu 45 mai multe ca fratele său. Ambii au marcat acelaşi număr de goluri în tot acest timp: 13!

Tags: