ADVERTISEMENT
News

Povestea cutremurătoare a femeii care și-a văzut mama murind de COVID-19

Autor: Alexandru Năstase | 03.01.2021 | 21:24
Povestea cutremurătoare a femeii care și-a văzut mama murind de COVID-19
Fiica și-a văzut mama murind din cauza coronavirusului. Sursa foto - facebook

FANATIK îți prezintă povestea cutremurătoare a femeii care și-a văzut mama murind de COVID-19. Anabel Sharma, în vârstă de 49 de ani, a fost internată la un spital din Anglia alături de mama sa Maria, în vârstă de 76 de ani.

ADVERTISEMENT

Din păcate, cele două femei s-au infectat cu coronavirus și au ajuns chiar la secția de Terapie Intensivă. Ultima lor fotografie acolo a și fost făcută.

Cele două se țineau de mână în timp aparatele de ventilație le ajutau să respire. La doar câteva ore distanță,  Maria a murit chiar sub ochii fiicei sale.

Și-a văzut mama murind de COVID-19

Mai exact, mama și fiica au fost internate împreună la Leicester Royal Infirmary. Totul se petrecea undeva la jumătatea lunii octombrie.

ADVERTISEMENT

Impresionați de poveste, medicii au acceptat să le așeze una lângă cealaltă. Vârstnica avea să moară pe 1 noiembrie după câteva zile de chin.

Anabel, mamă, la rândul ei, a trei copii a privit minute în șir agonia părintelui. Speriată și conștientă de tot ce înseamnă acum coronavirusul, aceasta i-a îndemnat puternic pe ceilalți să ia în serios COVID-19 și să respecte măsurile de protecție, altfel riscă să își piardă și ei un membru al familiei.

„Nu am crezut niciodată că ne vom infecta cu COVID. Viteza cu care virusul ne-a distrus familia a fost înspăimântătoare. Dacă cineva se gândește să încalce regulile, l-aș îndemna să se pună în locul meu și să se gândească cum ar fi să-ți vezi mama murind sau să ți se spună că s-ar putea să nu trăiești”, a spus Anabel.

ADVERTISEMENT

De remarcat că întreaga familie a lui Anabel s-a infectat cu COVID-19. Primul a făcut fiul Isaac. În vârstă de doar 12 ani, acesta a luat virusul  după revenirea la școală în septembrie.

Anabel, soțul ei Bharat, în vârstă de 47 de ani, și ceilalți fii ai ei, Jacob, în ​​vârstă de 22 de ani, și Noah, în vârstă de 10 ani, au contractat ulterior virusul. În cele din urmă, bunica Maria, a fost ultima care a avut rezultat pozitiv.

ADVERTISEMENT

Traumatizată de întreaga poveste. Anabel a dezvăluit că nu a putut participa la înmormântarea mamei sale din cauza virusului.

„Am urmărit-o prin streaming live. Eram singură, la fel ca și familia mea, nu ne puteam mângâia reciproc, mi-a frânt inima deja fragilă”, a mai adăugat aceasta.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!