ADVERTISEMENT
News

Povestea cutremurătoare a unui băieţel, găsit fără suflare alături de câinele său. A fost prins în incendiile devastatoare din SUA

Autor: Adrian Baciu | 11.09.2020 | 15:46
Povestea cutremurătoare a unui băieţel, găsit fără suflare alături de câinele său. A fost prins în incendiile devastatoare din SUA
Povestea cutremurătoare a unui băieţel, găsit fără suflare alături de câinele său. A fost prins în incendiile devastatoare din SUA. Sursa foto: nbcnews.com

Povestea tristă a unui băiețel de doar 12 ani din SUA, găsit fără suflare alături de câinele său în incendiile devastatoare din SUA, a făcut ocolul presei din întreaga lume.

ADVERTISEMENT

Wyatte Tofte, un băiat din statul Oregon, situat în partea de nord vest a țării, lovit grav de incendiile de vegetație, a avut un final tragic.

Alături de cățelul său, copilul a încercat să fugă din calea focului și s-a adăpostit în mașina familiei. Corpul acestuia, alături de cel al câinelui său, a fost găsit fără viață, miercuri, de pompieri.

ADVERTISEMENT

Povestea tristă a unui băiețel găsit fără suflare alături de câinele său în incendiile din SUA

O poveste extrem de tristă vine în aceste zile din Statele Unite ale Americii, acolo unde un băieţel a fost găsit fără suflare alături de câinele său în incendiile de proporții care au lovit Coasta de Vest.

Originar din orășelul Lyons din Oregon, puștiul Wyatte Tofte a încercat să-și salveze viața din calea focului masiv care a lovit zona în care locuia, scrie FoxNews.

ADVERTISEMENT

Și-a luat cel mai bun prieten, câinele său, și au căutat să se adăpostească. Din nefericire, băiatul nu a reușit să scape cu viață, iar miercuri, echipele de salvare i-au găsit trupul fără viață în mașina familiei. Alături de el stătea, tot fără suflare, credinciosul său prieten, câinele.

Aproape întreaga familie a băiețelului, ucisă sau rănită de incendii

În incendiul care i-a luat viața micuțului Wyatte Tofte a mai pierit și bunica sa, Peggy Moso, cea care a fost prinsă de flăcările imense.

ADVERTISEMENT

Mama copilului, Angela Moso, se află la anestezie și terapie intensivă la spital cu răni grave, pe o mare suprafață a corpului, după ce a fost cuprinsă și ea de incendiu.

Tatăl băiețelului, Cristopher Tofte, a confirmat decesul fiului său și a mamei sale: ”Focul abătut asupra localității Lyons a luat viața multor oameni, inclusiv a mamei mele Peggy Mosso și băiatului Wyatt Tofte.

ADVERTISEMENT

De asemenea, soția mea este grav rănită la o secție ATI de la spital ”, a spus bărbatul îndurerat, conform sursei citate.

Guvernatorul din Oregon, Kate Brown, a decretat marți stare de urgență în mai multe comunități afectate de incendii.

ADVERTISEMENT
  • 15 persoane au murit în incendiile de vegetație care au loc în aceste zile în California, Oregon și Washington

“Nu am văzut niciodată un asemenea incendiu în statul nostru”, a scris Brown joi pe Twitter.  Acesta a mai adăugat că ”În prezent, există incendii care ard peste 360.00 de acri. Pentru a înțelege gravitatea situației, trebuie să avem în vedere că în ultimii 10 ani, o medie de 200.000 de hectare arde într-un an întreg. Am văzut aproape dublu decât în ​​3 zile”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!