Cele mai citite

CAMPIONATUL EUROPEAN DE HANDBAL. Povestea DRAMATICĂ a MVP-ului din meciul cu Danemarca!

CAMPIONATUL EUROPEAN DE HANDBAL. Adriana Ţăcălie a fost cea mai bună jucătoare de pe teren în meciul cu Danemarca, încheiat la egalitate, scor 29-29. Sportiva care este legitimată la clubul...
10.12.2014 | 19:53
CAMPIONATUL EUROPEAN DE HANDBAL. Povestea DRAMATICĂ a MVP-ului din meciul cu Danemarca!

CAMPIONATUL EUROPEAN DE HANDBAL. Adriana Ţăcălie a fost cea mai bună jucătoare de pe teren în meciul cu Danemarca, încheiat la egalitate, scor 29-29. Sportiva care este legitimată la clubul Corona Braşov a marcat 10 goluri şi a scos două lovituri de la 7 metri. La Campionatul Mondial din Serbia, disputat în urmă cu un an, Adriana Ţăcălie a fost aproape de tragedie în timpul partidei cu Tunisia. Ţăcălie a încasat o lovitură extrem de puternică de la o adversară şi şi-a înghiţit limba. Kinetoterapeutul din staff-ul lui Tadici, Adrian Ionescu a reacţionat rapid şi sportiva şi-a recăpătat respiraţia.

CAMPIONATUL EUROPEAN DE HANDBAL. “Noi de pe bancă nu ne-am dat seama imediat, dar staff-ul nostru medical a rezolvat problema înaintea echipei de intervenţie a turneului. I-a venit la timp aerul. Cel mai important este ca Adriana şi-a revenit complet”, a spus Tadici după acel meci.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri