Life

Povestea de dragoste desprinsă din telenovele. Cum a aflat un tânăr că soția îl înșală chiar cu tatăl lui

Un tânăr de 22 de ani a avut șocul vieții lui când a aflat că este înșelat de soție. Nu i-a venit să creadă cine era amantul femeii.
01.06.2023 | 00:23
Povestea de dragoste desprinsa din telenovele Cum a aflat un tanar ca sotia il insala chiar cu tatal lui
Un tânăr a avut un șoc când a aflat cu cine este înșelat. Sursa foto: Freepik
ADVERTISEMENT

În dragoste și în război nu există reguli, spune o vorbă, iar un tânăr înșelat a aflat asta pe pielea lui. Nu doar că a suferit atunci când a descoperit că soția lui are, în paralel, o relație cu un alt bărbat, dar a avut un șoc când a aflat despre ce e vorba.

Un tânăr înșelat a avut șocul vieții sale când a aflat cine este amantul soției sale

Nu este ușor pentru un om să afle că este înșelat, mai ales că informația poate să apară în cele mai neașteptate momente. De pildă, un mire a aflat că proaspăta lui soție a avut o aventură cu cavalerul de onoare chiar în ziua nunții și a ales să să se răzbune. 

ADVERTISEMENT

Iar bărbat din România și-a surprins soția, polițistă, în timp ce îl înșela cu un coleg chiar în secția de poliție, apoi au ajuns în instanță. Însă ce a trăit un tânăr de 22 de ani este o poveste desprinsă direct din telenovele.

Declan Fuller din Rhondda, South Wales, UK, nu a descoperit doar că soția lui are o relație cu altcineva, dar bărbatul cu care a fost înșelat era nimeni altul decât propriul lui tată. El a avut un șoc când a observat că partenera lui, Stephanie, intră în camera părintelui său, în vârstă de 44 de ani.

ADVERTISEMENT

Imaginile au fost surprinse de o cameră pentru bebeluși, iar bărbatul înșelat nu poate să creadă că a trăit așa ceva, mai ales că el și Stephanie au împreună și o fetiță. Declan a mărturisit că se simte trădat de cele mai apropiate persoane.

„Mă simt trădat, dar îmi este mai bine fără ei doi. Este rău. Cum a putut tatăl meu să-mi facă asta? Este ca un episod dintr-o telenovelă. Nu este normal”, a declarat tânărul înșelat pentru publicația The Sun. 

ADVERTISEMENT

Femeia este acum însărcinată cu tatăl fostului soț

Cu toate acestea, femeia a susținut că a intrat în camera socrului numai pentru a se uita la un serial. Ulterior, relația lor ar fi avansat, dar doar după ce a pus stop mariajului cu Declan Fuller. Mai exact, o săptămână mai târziu.

„Nu l-am înșelat pe Declan. Am început relația cu tatăl său cam la o săptămână după ce el m-a părăsit”, a declarat Sthepanie, care acum este însărcinată cu fostul său socru și va avea gemeni.

ADVERTISEMENT

În același timp, bărbatul înșelat a susținut că se bucură că a scăpat de mariajul toxic. „Dacă nu aș fi cu capul pe umeri, tata ar fi sub pământ acum. Îmi pare rău pentru copii, vor veni într-o familie foarte amestecată”, a spus Declan.

ADVERTISEMENT