Life

Povestea de dragoste dramatică dintre Mădălina Manole și Șerban Georgescu. El era cu 18 ani mai mare, părinții s-au opus relației, în final au divorțat

Legătura amoroasă dureroasă dintre Mădălina Manole și Șerban Georgescu. Au avut un mariaj de 15 ani, în ciuda diferenței de vârstă.
18.12.2022 | 14:39
Povestea de dragoste dramatica dintre Madalina Manole si Serban Georgescu El era cu 18 ani mai mare parintii sau opus relatiei in final au divortat
Legătura amoroasă dureroasă dintre Mădălina Manole și Șerban Georgescu. Au avut un mariaj de 15 ani, în ciuda diferenței de vârstă. Sursa foto: Youtube
ADVERTISEMENT

Povestea de dragoste dramatică dintre „fata cu părul de foc” și primul soț. Compozitorul era cu 18 ani mai mare, părinții s-au opus relației și în final au divorțat, în 2002, după ce au format un cuplu timp de 15 ani.

Legătura amoroasă dureroasă dintre Mădălina Manole și Șerban Georgescu. Au avut un mariaj de 15 ani, în ciuda diferenței de vârstă

Mădălina Manole și Șerban Georgescu au trăit o poveste de dragoste aparte. Familiile celor doi s-au opus din cauza diferenței de vârstă de 18 ani, dar și pentru că artista nu și-a dorit să devină mamă în timpul căsniciei.

ADVERTISEMENT

Renumitul compozitor este cel care a lansat-o în industria muzicală pe regretata artistă căreia i-a compus foarte multe piese. Și-au oficializat relația în 1994, familia regretatului artist nefiind de acord cu legătura amoroasă.

Părinții primului soț al cântăreței lucrau ca medici, în timp ce părinții vedetei erau muncitori. Cu toate acestea au continuat să fie împreună, însă în cele din urmă, în anul 2002 Mădălina Manole a depus actele de divorț.

ADVERTISEMENT

Șerban Georgescu a fost marea iubire a regretatei soliste și nu l-a putut da uitării nici după ce au luat-o pe drumuri separate. Cântăreața l-a acuzat de infidelitate, compozitorul fiind de părere că artista nu a putut să depășească „nostalgia unor succes din trecut”.

„Toată România știe că eu am făcut-o vedetă pe Mădălina Manole. Este normal să aibă nostalgia unor succes din trecut. Nu poate să mă acuze de nimic concret. Nu sunt un sfânt, dar niciodată nu am fost vagabond, alcoolic sau violent.

ADVERTISEMENT

 Nu n-am știut de divorț decât cu o săptămână înainte. Mi-a pus o hârtie pe masă, apoi și-a luat bocceluța și a plecat. Nici la ora actuală nu știu ce s-a întâmplat.

De ce a vrut să-mi dea personal hârtia de divorț și nu a trimis-o prin poștă așa cum se obișnuiește?, spunea artistul la 5 ani de la divorțul de solistă pentru hotnews.ro.

ADVERTISEMENT

Mădălina Manole și Șerban Georgescu și-au refăcut viețile amoroase

La partaj cei doi foști parteneri de viață au disputat o casă despre care artistul avea să spună mai târziu că a fost construită pe terenul primit moștenire de la părinții săi. A mai ieșit la iveală și faptul că solista își cumpărase pe ascuns un apartament.

Schimbul de replici dintre vedete nu a încetat nici la câțiva ani după semnarea actelor de despărțire. În cele din urmă fiecare și-a văzut de propria viață.

Șerban Georgescu și-a refăcut viața sentimentală alături de Eniko, o actriță cu 25 de ani mai mică decât compozitorul și care i-a dăruit o fetiță. Micuța seamănă leit cu mama regretatului realizator de emisiuni de radio.

Pe de altă parte, Mădălina Manole s-a căsătorit cu Petru Mircea, un inginer de sunet cu care a devenit mamă după mai multe încercări. Din păcate, la un an de la nașterea fiului său, cântăreața își punea capăt zilelor.

ADVERTISEMENT
Tags: