News

De ce s-a căsătorit, la 58 ani, Navratilova cu Miss URSS

Legendara jucătoare de tenis Martina Navratilova s-a măritat la 58 de ani cu partenera sa Julie Lemigova, o fostă Miss URSS în anul 1991. Mariajul a creat valuri în presa internaţională,...
20.12.2014 | 00:06

Legendara jucătoare de tenis Martina Navratilova s-a măritat la 58 de ani cu partenera sa Julie Lemigova, o fostă Miss URSS în anul 1991. Mariajul a creat valuri în presa internaţională, povestea de dragoste dintre Navratilova şi Lemigova fiind demnă de un scenariu de film. 

Navratilova s-a declarat emoţionată de acest pas spunînd: “Nu îmi vine să cred. În sfîrşit am făcut şi acest pas. M-am măritat prima dată la 58 de ani”, a declarat jucătoarea născută în Cehoslovacia. Palmaresul fostei legende a tenisului este unul incredibil. A cîştigat 14 titluri de Grand Slem la simplu şi 31 de titluri de Grand Slem la dublu.

Este considerată “cea mai bună jucătoare de tenis la simplu, dublu şi mixt din istorie”, caracterizare făcută de fosta jucătoare americană Billie Jean King.

Martina-Navratilova-Julia-Lemigova-US-Open-marriage-lesbian-gay-news-Kei-Nishikori-ovak-Djokovic-tennis-507861

A devenit lesbiană după moartea soţului 

Julie Lemigova e ultima Miss URSS, în 1991, înainte de căderea Uniunii Sovietice. Avea doar 18 ani pe acea vreme. Concursul Miss Univers din Las Vegas din acelaşi an l-a încheiat pe locul 2, spunînd juriului că este o fată ambiţioasă, dorind să aibă succes în afaceri şi să îşi clădească o familie.

23

Succesul din modă a transformat-o pe tînăra Julie Lemigova. Ea s-a mutat în Londra şi apropiaţii spuneau că începuse să frecventeze cercurile înalte, şarmul său fiind unul care i-a fermecat pe mulţi milionari, scrie presa engleză. Era şi o femeie de afaceri, Julie avînd la doar 20 de ani propria afacere cu un centru SPA pe care l-a deschis în Paris.

În anul 1997 îl cunoaşte pe Edouard Stern, un om de afaceri francez care avea o pasiune pentru arme şi pentru vînătoare. În anul 1999, Julie dă naştere primului copil, Maximillien. Însă, Stern nu era pregătit să accepte atributul de tată şi a cerut un test de paternitate spunînd la vremea respectivă că nu e 100% sigur că băiatul e al lui.

429006-edouard-stern-637x0-3

Totul s-a încheiat tragic pentru Maximillien, care a murit în Paris la doar 5 luni de la naştere. Autopsia a stabilit cauza morţii: leziuni la nivelul creierului. Doctorii au spus că moartea copilului a survenit în urma neglijenţei părinţilor şi a bonei, care a dispărut subit.

În anul 2005, situaţia a devenit dramatică pentru Julie. Soţul său, Stern a fost omorît. A fost găsit în casă, legat de scaun şi cu un costum roz de latex pe el. Prietenul de familie care l-a găsit a declarat anchetatorilor că acel costum era atît de strîmt tras pe el încît credea că e un manechin dintr-o vitrină. Stern a fost împuşcat de 4 ori.

STERN_0

Colegii de muncă au declarat la vremea respectivă că suspectează că totul a avut de-a face cu mafia rusească. Totul a luat însă o altă turnură cînd au apărut dovezi că Stern participa la orgii sexuale şi a fost ucis în timp ce participa la o astfel de orgie, motivul fiind banii. Ipoteza s-a confirmat şi s-a dovedit că Stern (foto stînga) a fost omorît de o prostituată, Cecile Brossard (foto dreapta)

4343

Julie Lemigova a fost şocată să afle de acest lucru spunînd că Stern nu era omul care să aibă diferite fetişuri şi că relaţia lor a fost bazată pe sentimente. Lemigova a mai avut două fete cu Stern, pe care le creşte alături de Navratilova.

Din anul 2006, Lemigova, atunci la 34 de ani, a devenit lesbiană şi s-a cuplat cu Martina Navratilova care a fost cu 16 ani mai în vîrstă. De atunci, Lemigova şi Navratilova sînt împreună şi s-au căsătorit la finalul anului 2014.

223

Navratilova, SCANDAL cu fostele iubiri

Martina Navratilova a recunoscut că e lesbiană în anul 1981, cînd era în apogeul carierei. Prima dată cînd Martina s-a afişat cu o femeie de mînă a avut loc în acelaşi an. Rita Mae Brown este o scriitoare şi o militantă pentru drepturile femeilor.

4G9vLJl

Relaţia nu a durat mult şi Navratilova s-a combinat cu Nancy Lieberman, o baschetbalistă profesionistă poreclită “lady Magic” pentru talentul pe care îl avea pe teren.

MNandNL

Însă, pe măsură ce anii treceau, Navratilova nu reuşea niciodată să aibă o relaţie stabilă. Mai mult, una din fostele partenere ale Martinei, Toni Layton a ameninţat-o pe Martina că va face publice toate secretele din dormitor. Navratilova a plătit 3 milioane de dolari ca Toni Layton să păstreze tăcerea.

30for30-unmatched

O altă “fostă” a Navratilovei, Judy Nelson a dat-o în judecată pentru a cere jumătate din cîştigurile Navratilovei din cei 7 ani în care au fost împreună. Judy Nelson nu a avut cîştig de cauză şi Martina a scăpat.

C94D4D6E-EF87-7A77-AA9E109A6967E406

Martina e “bărbatul” în casă

Marina Navratilova şi Julie Lemigova sînt împreună din anul 2006. Fosta jucătoare de tenis a cerut-o în căsătorie pe Julie în acest an, înainte de US Open şi s-a pus în genunchi. Răspunsul a fost unul pozitiv, Navratilova spunînd că e unul dintre cele mai fericite momente din viaţă. Vezi VIDEO cu momentul:

http://youtu.be/Hf1hpqf1CZ0

Navratilova şi Julie au trecut peste un hop important. În anul 2010, fosta jucătoare de tenis a fost diagnosticată cu cancer la sîn, Lemigova fiind alături de cehoaică în tot acest timp.

Julia Lemigova and Martina Navratilova

Martina şi Julie le cresc împreună pe cele două fete din relaţia anterioară a rusoaicei, Vitoria (13 ani) şi Emma (8 ani). Presa din Anglia scrie că acest mariaj este un refugiu pentru ambele, Martina fiind în sfîrşit măritată după mai multe relaţii eşuate, în timp ce pentru Julie înseamnă un aer nou după drama trecută alături de fostul său soţ Edouard Stern.

431463-martina-navratilova