Life

Povestea de telenovelă din viața lui Alexandru Sassu. Cum a ajuns Nicu Alifantis să o crească pe fiica jurnalistului

Fata lui Axexandru Sassu este crescută de Nicu Alifantis. FANATIK vă spune cum a ajuns tânăra în grija artistului
25.09.2021 | 17:50
Povestea de telenovela din viata lui Alexandru Sassu Cum a ajuns Nicu Alifantis sa o creasca pe fiica jurnalistului
Povestea de telenovelă din viața lui Alexandru Sassu. Cum a ajuns Nicu Alifantis să o crească pe fiica jurnalistului Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Nicu Alifantis este unui dintre cei mai apreciați cântăreți de muzică folk din România. Totodată, artistul este foarte discret cu viața personală.

Povestea de viață a lui Nicu Alifantis este una mai deosebită. El și soția lui, Anca, au avut o relație din care s-a născut o fetiță, ulterior, s-au despărțit.

ADVERTISEMENT

Povestea de telenovelă din viața lui Alexandru Sassu. Cum a ajuns Nicu Alifantis să o crească pe fiica jurnalistului

„Eu și Anca, soția mea de azi, ne-am cunoscut cu mulți ani în urmă, prin ’83. Ne-am iubit de prin ’84, ne-am împrietenit… Am făcut un copil în ’86. Apoi ne-am despărțit,” a povestit Nicu Alifantis pentru revista Tango.

Copila născută din relația celor doi a rămas în grija mamei. La scurt timp, Anca s-a căsătorit cu Alexandru Sassu.

ADVERTISEMENT

Cei doi au devenit, la rândul lor, părinții unei fetițe, Natașa. Doar că lucrurile nu au rămas așa. Anca și Alexandru s-au despărțit.

Nicu a reîntâlnit-o pe femeia care i-a dăruit o fetiță la aproximativ zece ani de la momentul în care se despărțiseră, iar flacăra iubirii a renăscut. De data aceasta, cei doi s-au căsătorit.

ADVERTISEMENT

„Așa a fost să fie. N-a fost vina niciunuia dintre noi, realmente așa a fost să fie. Si ne-am reîntâlnit în ’96 și ne-am căsptorit. Și iată-ne ca, de atunci, suntem împreună și totul merge nu bine, ci foarte bine. Asta-i foarte pe scurt povestea. E un soi de telenovelă,” a recunoscut artistul.

Natașa Sassu, în grija lui Nicu Alifantis

Astfel, fiica lui Alexandru Sassu a fost crescută de Nicu Alifantis. Acesta a privit-o mereu ca pe propriul copil.

ADVERTISEMENT

Relația dintre Natașa și tatăl ei biologic nu a fost una prea bună. În 2002, fata l-a dat în judecată pe fostul șef de la TVR, pentru majorarea pensiei alimentare.

La vremea respectivă, tânăra avea 22 de ani, dar era studentă la zi. Potrivit legilor din țara noastră, pensia alimentară se plătește și pe durata studiilor superioare, dacă sunt făcute la zi. Natașa a fost susținută în respectivul demers de Nicu Alifantis.

Alexandru Sassu a decedat la 25 septembrie, la spital. Acesta avea 66 de ani. Din primele informații, fostul politician ar fi suferit un infarct.

ADVERTISEMENT