Life

Povestea de viață a lui Mr. Bean. Actorul Rowan Atkinson și-a părăsit soția pentru o tinerică și a devenit tătic la 64 de ani

Povestea de viață a lui Mr. Bean. Actorul Rowan Atkinson a decis să divorțeze după 24 de ani pentru o femeie mult mai tânără.
16.10.2022 | 14:14
Povestea de viata a lui Mr Bean Actorul Rowan Atkinson sia parasit sotia pentru o tinerica si a devenit tatic la 64 de ani
Povestea de viață a lui Mr. Bean. Actorul Rowan Atkinson și-a părăsit soția pentru o tinerică. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Faimosul Mr. Bean are o poveste de viață foarte interesantă. Actorul și-a părăsit nevasta pentru o femeie mult mai tânără, după zeci de ani de mariaj.

Actorul Rowan Atkinson și-a părăsit soția pentru o tinerică

Rowan Atkinson a cerut divorțul de Sunetra Sastry după ce a fost căsătorit vreme de 24 de ani pentru că s-a îndrăgostit de o femeie mult mai tânără.

ADVERTISEMENT

Femeia pentru care și-a părăstit nevasta avea la acea vreme 40 de ani. Femeia care i-a furat mințile și l-a făcut să te despartă de nevastă este Louise Ford, care i-a oferit și o fetiță o faimosului actor.

Astfel, la vârsta de 64 de ani, Mr. Bean a devenit din nou tată. Relația dintre el și iubita mult mai tânără a început în 2014, mulți acuzând-o pe tânără că a destrămat o familie.

ADVERTISEMENT

Mr. Bean și fosta lui soție au avut împreună doi copii. Aceștia sau cunoscut la sfârșitul anilor 80 și s-a spus că la prima întâlnire cu femeia care avea să îi devină soție acesta nu a vorbit deloc și doar i-a cerut să îi dea un sos de pe masă, ei aflându-se la restaurant.

Stânga Mr Bean și iubita sa, în dreapta Mr Bean și fosta soție
Stânga Mr Bean și iubita sa, în dreapta Mr Bean și fosta soție. Foto: Colaj Fanatik / Hepta și pagina de Facebook Rowan Atkinson

Actorul Rowan Atkinson, invitat la mai multe nunți regale. Cum era să moară actorul

Un lucru foarte important despre actorul britanic este că se înțelege foarte bine cu Casa Regală din această țară și a fost invitat inclusiv la nunta actualului Rege Charles al III-lea cu soția lui, Regina consoartă Camilla. Mr. Bean a participat inclusiv la nunta prințului William cu ducesa Kate.

ADVERTISEMENT

În povestea de viață a lui Rowan Atkinson se numără și un eveniment care a fost aproape să îi pună capăt vieții.

Actorul a fost aproape de a se prăbuși cu propriul avion, în ciuda faptului că nu el era cel care conducea.

ADVERTISEMENT

Atunci când a văzut cât de gravă este situația și că toate persoanele din aeronavă puteau să își piardă viața, Rowan Atkinson a preluat manșa și a reușit să aterizeze în siguranță, salvând viața tuturor persoanelor din avion.

ADVERTISEMENT