Life

Povestea de viața impresionantă a Monicăi Fermo, senzația Bucureștiului anilor 70. Cum a ajuns una dintre cele mai frumoase actriţe o călugăriță în mănăstire

Una dintre cele mai provocatoare blondine ale anilor ’70, Monica Fermo uimește cu povestea ei. A ajuns călugăriță în mănăstire, după ce a fost senzația Bucureștiului.
13.11.2022 | 18:03
Povestea de viata impresionanta a Monicai Fermo senzatia Bucurestiului anilor 70 Cum a ajuns una dintre cele mai frumoase actrite o calugarita in manastire
Povestea de viața impresionantă a Monicăi Fermo, senzația Bucureștiului anilor 70. Sursa foto: facebook/ colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Una dintre cele mai frumoase și admirate femei de pe scena teatrului bucureştean, Monica Fermo are o poveste impresionantă. Din blonda fatală a anilor ’70, care duce o viață de huzur, ea alege calea lui Dumnezeu și devine călugăriță în mănăstire.

Cum a ajuns una dintre cele mai provocatoare prezenţe o călugăriță în mănăstire

Monica Fermo s-a stins din viață la vârsta de 65, după ce a renunțat la plăcerile lumești. Considerată în anii ’70 una dintre cele mai apetisante prezențe, actrița a ales în ultima parte a vieții să trăiască la o mănăstire din Ierusalim.

ADVERTISEMENT

De o frumusețe rară, blondă, sexy și în centrul atenție, celebra artistă a picat în patimi și a dus o viață de huzur despre care chiar ea povestea: “Atunci când mergi la un restaurant şi mănânci o mâncare extraordinară, într-o atmosferă de vis, cu un bărbat superb, cu bani, cu luxul de rigoare şi te duci cu el în dormitor, are loc o acţiune, o iubire…

Însă asta se termină! Totul se termină! Şi cu cât se termină mai repede, cu atât mai repede ajungi la o culme în care vezi că, de fapt, urmează o prăpastie! Că însăşi culmea e o prăpastie! Şi nu ştii unde să te mai duci şi ce să mai faci”, descria chiar ea conform celor de la știripesurse.ro.

ADVERTISEMENT

”Toate le-am făcut într-o nonşalanţă”

Monica Fermo, actriţă a Teatrului Naţional din Bucureşti (TNB) şi om de televiziune, afirma că ar fi încercat orice în viață. Iar, drogurile şi crima, dacă ar fi exista la vremea aceea, sigur le-ar fi bifat.

Mulţumesc lui Dumnezeu că drogurile şi crima, violenţa la scară largă, nu existau pe vremea aceea, că le-aş fi împlinit şi pe acelea. Toate le-am făcut într-o nonşalanţă, într-o frenezie a tinereţii”, mărturisea blondina, conform sursei citate.

ADVERTISEMENT

În anii de rebeliune, la 17-20 de ani, apetisanta blondină mergea în discoteci, iar ce urma, era abominabil.

Chiar ea spunea că: ”Primea în mod subconştient toată informaţia satanică a acelei muzici. Şi urmau celelalte: sărutări, desfrânări, avorturi, fumat, beţii, petreceri… La 30 de ani aveam senzaţia fizică că purtam mereu în spate un sac extraordinar de greu“.

ADVERTISEMENT

”Eram înglobată în patimi extraordinar de mari, atât de iuţi şi de fierbinţi”

După o viață plină de petreceri și depravare, Monica Fermo a simțit nevoia uniunii cu Divinul. Astfel, după primirea botezului la vârsta de 32 de ani, atunci când a căpătat numele Elena, actrița s-a apropiat tot mai mult de Dumnezeu.

Aceasta a luat calea celor sfinte și s-a transformat în măicuță în Țara Sfântă. La Ierusalim, acolo unde a primit numele de Maica Ecaterina, a trăit peste două decenii.

ADVERTISEMENT