Life

Povestea din spatele filmului Purple Hearts. Cine este Nicholas Galitzine, personajul principal

Filmul de pe Netflix, Purple Hearts, a cucerit inimile multor oameni, prin povestea de dragoste a doi tineri care se căsătoresc fictiv. Cine este actorul Nicholas Galitzine, personajul principal?
05.08.2022 | 16:40
Povestea din spatele filmului Purple Hearts Cine este Nicholas Galitzine personajul principal
Cum a apărut filmul Purple Hearts. Actorul Nicholas Galitzine a cucerit inimile multor fane. Sursa foto: facebook, Netflix Junkie, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Purple Hearts (Inimi Purpurii) este filmul lansat de curând pe Netflix și despre care toată lumea vorbește. Povestea de dragoste a doi tineri, care se căsătoresc fictiv, a atras mulțimi de admiratori, inclusiv personajul principal, Nicholas Galitzine.

Purple Hearts, filmul care a cucerit mulți oameni. Cine este Nicholas Galitzine, personajul principal

Filmul are la bază o carte cu același nume, scrisă de Tess Wakefield și care a apărut în anul 2017. Pelicula îi are în centru pe cântăreața și compozitoarea Cassie și pe pușcașul marin cu probleme, Luke, potrivit cinemablend.com. 

ADVERTISEMENT

Cei doi acceptă să aibă un mariaj fals, pentru beneficiile militare, dar sentimentele devin reale, când lucrurile încep să se complice. De exemplu, Luke, interpretat de Nicholas Galitzine, pleacă să lupte pe front, iar Cassie, interpretată de Sofia Carson, începe să se îngrijoreze.

Totul devin mai intens și când Luke este arestat pentru căsătoria fictivă sau când acesta are picioarele zdrobite, în timp ce se afla în misiune, în Irak.

ADVERTISEMENT

Sofia Carson și Nicholas Galitzine au căpătat prin noul film și mai multă notorietate. Până să aibă rolurile care le-au adus un succes colosal au mai făcut parte și din alte pelicule.

Sofia Carson a debutat pe Disney Channel prin filmele francizei Descendants, iar Nicholas l-a mai jucat pe prințul Robert, alături de Camila Cabello în distribuția Cenușăreasa din 2021. De asemenea, a mai apărut și în The Craft: Legacy, dar și în serialul TV, Chambers.

ADVERTISEMENT

Nicholas Galitzine, cuceritor de inimi și în viața reală. Este actorul într-o relație?

Nicholas Galitzine a sedus inimile multor fane prin fizicul său. Acestea trebuie să știe că actorul are 27 de ani și 1,83 înălțime. De mic a fost pasionat de sport.

Nicholas Galitzine a obișnuit să facă mai multe sporturi, precum: rugby, fotbal și atletism. Activitatea fizică este prioritatară în viața lui, potrivit spuselor lui.

ADVERTISEMENT

Datorită fizicului atrăgător, Nicholas a reușit să pătrundă și în lumea modelling-ului. În prezent, ar avea o avere netă de 5 milioane de dolari, așa cum arată Hollywood Magazine, citată de bolavip.com 

Nicholas Galitzine obține în momentul de față încasări atât din filmul de pe Netflix, care i-a crescut celebritatea, Purple Hearts, cât și din colaborările cu anumite branduri.

Referitor la partea sentimentală, nu se știe nimic concret despre o relație a actorului din Purple Hearts. Sunt voci care speculează că, după filmări, a început o poveste de iubire chiar cu actrița Sofia Carson, potrivit thetoughtackle.com.

ADVERTISEMENT
Tags: