Sport

Povestea emoţionantă a Crinei Pintea, vedeta României din victoria cu Spania. “Am muls oi şi vaci. Am săpat şi secerat!”

11.12.2018 | 21:41
Povestea emotionanta a Crinei Pintea vedeta Romaniei din victoria cu Spania Am muls oi si vaci Am sapat si secerat

Crina Pintea a fost vedeta echipei naţionale de handbal feminin a României din meciul cu reprezentativa Spaniei, scor 27 – 25, la CE 2018 din Franţa, iar pivotul pregătit de Marin Ambros are o poveste emoţionantă de viaţă. Crina iubea handbalul de mică, dar părinţii ei nu au dorit să o lase să plece de acasă.

Astfel, Crina Pintea, una dintre cele mai importante jucătoare din lotul echipei naţionale a României, a început să practice handbalul la 16 ani. Jucătoarea nu a uitat de copilăria grea avută în comuna Podu Turcului din judeţul Bacău şi a dezvăluit că a muls oi şi vaci şi că nu s-a dat în spate de la muncile câmpului.  Mai mult, pivotul în vârstă de 28 de ani susţine că fraţii ei îi vorbesc cu dumneavoastă şi este văzută ca un Dumnezeu de aceştia.

Crina Pintea, poveste emoţionantă de viaţă

Părinții mei sunt oameni modești, au tot ce au doar pentru că muncesc la câmp, cu mâinile. Și-au dorit să ne vadă realizați, pe mine și pe cei trei frați ai mei. Frații mei îmi vorbesc cu dumneavoastră. Pentru ei sunt un Dumnezeu! Le spun să nu mai îmi zică așa, dar degeaba. Și acasă oamenii prin sat mă opresc și se uită la mine altfel, parcă. “Stați puțin, că tot eu sunt. Sunt eu, Crina, a voastră”, le spun mereu, nu m-am schimbat!”, povestește Crina Pintea, conform gsp.

Nu mi-e rușine de originea mea. Am muncit mult, de la muls oi, vaci, coasă, sapă, secerat, tot ce ține de câmp, până la munca mamei, în casă“, afirmă pivotul. Mama ei a plâns mult când Crina a plecat de acasă. “Am povestit apoi cu ea și mi-a mărturisit că se umfla de plâns cu gândul la mine. Dar acum sunt fericiți pentru mine”, a mai spus Crina Pintea pentru sursa citată mai sus.

Crina Pintea se bucură după o victorie a naţionalei României de handbal
Crina Pintea se bucură după o victorie a naţionalei României de handbal
  • 28 de ani are Crina Pintea, pivotul echipei naţionale a României de handbal