News

Povestea emoționantă a unui bătrân. Continuă să ia prânzul cu soția lui, chiar dacă aceasta a murit

Un bătrân în vârstă de 93 de ani a impresionat prin gestul lui. Deși soția i-a murit, el a continuat să ia prânzul cu aceasta, în fiecare zi, la un restaurant.
18.06.2022 | 16:27
Povestea emotionanta a unui batran Continua sa ia pranzul cu sotia lui chiar daca aceasta a murit
Bătrânul, la prânz cu poza soției sale decedată. Sursa foto: CBS News
ADVERTISEMENT

Un bătrân în vârstă de 93 de ani, din Reidsville, Georgia, demonstrează că dragostea adevărată nu moare niciodată. Chiar dacă soția i-a decedat, el a continuat să o scoată în oraș, la restaurantul lor preferat, pentru a lua prânzul.

Bătrânul așeza pe masă o poză a soției lui când lua prânzul

Șase zile pe săptămână bătrânul avea grijă să respecte ”tradiția”. Mai exact, după ce se așeza la masă, lângă mâncare așeza și o fotografie a regretatei lui partenere, potrivit CBS News.

ADVERTISEMENT

”Au fost incredibili. Vreau să spun că se adorau unul pe celălalt.”, a declarat pentru sursa menționată proprietarul restaurantului, Joyce James, uimit fiind de situație.

”Este o soție perfectă, cum nu a fost vreodată una. Nu s-a iubit nimeni mai mult decât ne-am iubit noi. Toată lumea a spus asta.”, a confirmat bătrânul, pe numele său Clarence, spusele proprietarului restaurantului.

ADVERTISEMENT

Bătrânul vizita mormântul soției sale, înainte de a merge la restaurant să ia prânzul

Înainte de prânz, Clarence avea un ritual. Bărbatul se trezea de dimineață și trecea pe la mormântul soției lui, Carolyn. Se așeza în genunchi și-i dădea un sărut acesteia, după care se îndrepta către restaurant cu fotografia.

”Iubito, mi-aș dori să poți merge acasă cu mine. Aș face schimb de locuri cu tine”, a fost auzit spunând bătrânul celei care i-a fost marea dragoste.

ADVERTISEMENT

Clarence și Carolyn  se cunoșteau din 1948, an când au început o frumoasă poveste de iubire, adolescenți fiind. Mai târziu, s-au căsătorit și au făcut trei copii. Așa au ajuns la un moment dat și bunici a șase nepoți și strănepoți.

Carolyn s-a stins din viață la vârsta de 81 de ani, în anul 2016. După moartea ei, în 2021, a plecat din această lume și Clarence.

ADVERTISEMENT

Povestea de dragoste a celor doi bătrâni a fost dezvăluită de copiii lor, fiind marcați de sentimentele profunde ale propriilor părinți.

”Acesta a fost mediul în care am crescut toată viața”, a spus fiul lor, Dale Purvis.

”De asta are nevoie lumea asta astăzi. Genul de dragoste pe care l-au avut unul pentru celălalt”, a spus Dianne, fiica lui Clarence și Carolyn.

ADVERTISEMENT