ADVERTISEMENT
News

Povestea emoționantă a unui câine din Târgu Jiu care își așteaptă de 3 luni stăpânul în fața spitalului

Autor: Flaviu Popa | 27.08.2020 | 23:50
Povestea emoționantă a unui câine din Târgu Jiu care își așteaptă de 3 luni stăpânul în fața spitalului
Câinele nu pleacă de mai bine de 3 luni din fața spitalului. Foto: igj.ro

Un câine așteaptă de trei luni în fața unui spital din Târgu Jiu, fără să știe că stăpânul său a murit, răpus de Covid-19.

ADVERTISEMENT

Animalul este blând și refuză să părăsească spitalul până în momentul în care stăpânul său se va întoarce.

Din păcate pentru câine, acest lucru nu se va întâmpla niciodată pentru că stăpânul a murit după ce s-a infectat cu Covid-19.

ADVERTISEMENT

Un câine din Târgu Jiu nu mai pleacă din fața spitalului de mai bine de 3 luni

E vorba de câinele lup? Da, probabil că a avut un stăpân. E foarte blând. E învăţat să stea în prezenţa oamenilor. Sunt mai multe variante. Stăpânul s-ar fi internat în spital şi nu l-a mai luat, iar căţelul aşteaptă să vină sau este posibil ca stăpânul să fi murit. Nu ştim exact ce s-a întâmplat. Noi îi mai dăm de mâncare din când în când. Este un câine ascultător”, au explicat agenţii care asigură paza Spitalului Judeţean de Urgenţă, pentru igj.ro.

Între timp, oamenii îi dau de mâncare și în îngrijesc, în condițiile în care patrupedul este extrem de prietenos și jucăuș și nu ar face rău nimănui.

ADVERTISEMENT

O poveste similară a fost întâlnită în China, la mijlocul lunii mai. Micuțul Xiao Bao (micuța comoară) și-a așteptat stăpânul timp de 3 luni pe holurile spitalului din Wuhan, cu toate că stăpânul murise, răpus de Covid-19.

Câinele de 7 ani a ajuns în grija unui adăpost pentru câini, după ce a fost hrănit mai multe luni de personalul medical din spital. Micuțul patruped a ajuns în grija lui Wu Cuifen, angajat la un magazin din localitate.

ADVERTISEMENT

Am observat pentru prima dată câinele mic când m-am întors la muncă în aprilie. L-am numit Xiao Bao.

Proprietarul lui Xiao Bao, un pensionar, a fost internat cu coronavirus în spital și a murit, însă Xiao Bao nu știe acest lucru și a rămas pe holurile spitalului”, a explicat bărbatul.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!