Sport

Povestea fabuloasă a lui Rareș Bogdan trăită în Germania, la EURO 2024! „3.000 de români la coadă la TAXI! Nu știam că românii sunt așa bogați”

Rareș Bogdan, liderul PNL, a fost și el prezent la meciul României cu Ucraina, meci câștigat de „tricolori” cu scorul de 3-0.
24.06.2024 | 09:38
Povestea fabuloasa a lui Rares Bogdan traita in Germania la EURO 2024 3000 de romani la coada la TAXI Nu stiam ca romanii sunt asa bogati
Povestea fabuloasă a lui Rareș Bogdan trăită în Germania, la EURO 2024! „3.000 de români la coadă la TAXI! Nu știam că românii sunt așa bogați”. Sursa foto: Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Rareș Bogdan, liderul PNL, a fost și el prezent la meciul României cu Ucraina, meci câștigat de „tricolori” cu scorul de 3-0. Omul politic a avut parte de o experiență inedită la ieșirea din parcarea stadionului Allianz Arena din Munchen, stadionul unde a avut loc meciul dintre cele două formații.

Povestea fabuloasă a lui Rareș Bogdan trăită în Germania, la EURO 2024! „3.000 de români la coadă la TAXI! Nu știam că românii sunt așa bogați”

În cadrul emisiunii MAX Profețiile lui Mitică, care este live în fiecare zi de luni, de la ora 13:30, pe timpul sezonului de Superligă, sau care are o ediție specială imediat a doua zi după meciurile echipei naționale, Horia Ivanovici a dezvăluit povestea fabuloasă trăită de liderul PNL, în Germania. 

ADVERTISEMENT

Gazda show-ului a povestit că Rareș Bogdan a fost oprit de un polițist pentru a-i spune cât de bine o duc românii, pentru că majoritatea au așteptat la taxi la finalul meciului cu Ucraina, în loc să folosească mijlocul de transport în comun.

„Fii atent ce-mi povestește Rareș Bogdan. Vede o grămadă de poliție, și-l oprește unu și-i zice: „Ce-i nebunia asta aici?”. Știi de ce a venit atâta poliția după meci? Să apere taxiurile.

ADVERTISEMENT

Ei n-au văzut așa ceva în viața lor. Nu au crezut niciodată că românii sunt așa bogați. Ei au chemat 500 de taxiuri și 3000 de oameni stau la coadă.

„Nimeni nu face ce faceți voi. De unde aveți atâția bani? Coadă de 3.000 de români la taxi. Noi am venit să-i apărăm p-ăștia cu taxiurile. Să nu se supere lumea”

ADVERTISEMENT

A rămas cu gura căscată. Pai ei n-au văzut atâția italieni sau spanioli să stea atât la coadă. Credeau că 500 de taxiuri sunt suficiente pentru români și ucraineni.

Galerie frumoasă și aveți și bani. 3.000 de oameni să aștepte taxiuri. Până a doua zi dimineață”, a dezvăluit Horia Ivanovici în cadrul emisiunii MAX Profețiile lui Mitică.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici, mesaj superb pentru suporterii români din Germania

Moderatorul emisiunii FANATIK EURO a declarat că este mândru să fie român după ce a văzut atmosfera creată de fanii ”tricolorilor”, care au dominat fără doar și poate fondul sonor atât în meciul cu Belgia, cât și în cel cu Ucraina.

„Jos pălăria pentru românii noștri. Ce atmosferă. Băi, românașilor, băi concetățenilor, băi români frumoși. Ce atmosferă. Jos pălăria!

S-au amestecat oameni politici cu ingineri, gunoieri cu debarasatori de mese, milionari cu oameni care abia câștigă 1500 de euro pe lună. 

Pe cuvântul meu de onoare. Atât vă spun: Galeria României este locul 1 la EURO. Eu vă spun: Noi suntem la galerie numărul 1 la EURO până acum.

Eu nu am văzut galerie mai frumoasă și mai entuziastă, cu inimă, o galerie unită. Poate sunt patriot, dar eu vă spun sincer: La EURO, galeria numărul 1 este a românașilor noștri. Pe mine nu m-a dezamăgit naționala”, a declarat Horia Ivanovici la FANATIK EURO.

Povestea fabuloasă a lui Rareș Bogdan trăită în Germania, la EURO 2024!

ADVERTISEMENT