Life

Povestea fabuloasă de iubire dintre Ileana Stana-Ionescu și Andrei Ionescu. Au fost împreună 67 de ani: ”Prima oară când am văzut-o, nu mi-a plăcut deloc”

Ileana Stana Ionescu şi Andrei Ionescu au trăit o frumoasă poveste de iubire, care a dăinuit aproape 70 de ani, o viaţă de om.
30.06.2024 | 14:35
Povestea fabuloasa de iubire dintre Ileana StanaIonescu si Andrei Ionescu Au fost impreuna 67 de ani Prima oara cand am vazuto nu mia placut deloc
Ileana Stana Ionescu şi Andrei Ionescu au avut o poveste de iubire ca în filme
ADVERTISEMENT

Ileana Stana Ionescu s-a stins din viaţă la vârsta de 87 de ani, după o perioadă în care s-a dedicat teatrului şi filmului românesc. Nu doar poveştile rolurilor jucate au impresionat, ci şi istoria pe care a trăit-o alături de soţul ei, Andrei Ionescu, devenit acum văduv.

Ileana Stana Ionescu şi Andrei Ionescu, 67 de ani împreună. Nu a fost dragoste la prima vedere!

Cei doi au fost la început prieteni, iar după primele momente petrecute împreună, în care au încercat să se cunoască, Andrei Ionescu a fost foarte clar: nu a plăcut-o deloc şi nici nu o vedea ca pe femeia vieţii sale.

ADVERTISEMENT

Prietenia lor a mers, însă, mai departe, iar relaţia lor a trecut testul timpului. 67 de ani petrecuţi împreună! Din povestea lor de iubire a rezultat şi un băiat, Andrei Manuel, care e stabilit în America, unde profesează ca medic internist.

Într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp, soţul regretatei artiste a spus adevărul despre legătura dintre ei. Iubirea faţâ de meseria lor a fost, în final, cea care i-a unit, căci, aşa cum menţionam mai sus, nu a fost vorba deloc de dragoste la prima vedere.

ADVERTISEMENT

Scena i-a unit

„Să vă spun sincer, prima oară când am văzut-o, nu mi-a plăcut deloc de ea. Apoi, încet-încet, ne-am împrietenit și, după multă vreme, ne-am și îndrăgostit. Pot spune că dragostea durează toată viață, în ceea ce ne privește.

La noi, iubirea a durat pentru că am fost foarte legați prin această profesie. Fiind actori, am devenit inseparabili, am făcut o echipă grozavă și acasă, și pe scenă. Eu sunt mai calm, ea se agită mai mult, ne completăm reciproc’, a declarat Andrei Ionescu pentru playtech.ro.

ADVERTISEMENT

Actorul a mai spus şi cum era dinamica relaţiei lor. Între turnee, Ileana Stana Ionescu îi plăcea să îl surprindă cu tot felul de preparate culinare, el şi fiul lor fiind de cele mai multe ori juraţi pentru mâncărurile delicioase pe care actriţa le făcea cu multă dragoste.

 

Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000....
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000. I-am dat un telefon. «Băi Gigi, te rog din suflet, are nevoie de celule stem»”. Reacția lui Becali
Iga Swiatek, ipostaze rare din vacanță. Lidera mondială a renunțat la inhibiții FOTO
Iga Swiatek, ipostaze rare din vacanță. Lidera mondială a renunțat la inhibiții FOTO
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Ce faci, prietene? Hai să mergem la ambulanță". Drogat și băut, un tânăr a adormit la volan, pe mijlocul unei străzi din Sectorul 4
Ce a putut face milionarul de 33 de ani care a fost umilit...
Ce a putut face milionarul de 33 de ani care a fost umilit doar pentru că este român. Totul s-a aflat abia acum
Mihaela Rădulescu, apariție de senzație în costum de baie, la aproape 55 de...
Mihaela Rădulescu, apariție de senzație în costum de baie, la aproape 55 de ani! Foto
Cum arăta VILA NUFĂRUL din NEPTUN, unde NICOLAE ȘI ELENA CEAUȘESCU își petreceau...
Cum arăta VILA NUFĂRUL din NEPTUN, unde NICOLAE ȘI ELENA CEAUȘESCU își petreceau verile
Moarte fulgerătoare în showbiz! A fost găsit fără suflare în apartamentul său
Moarte fulgerătoare în showbiz! A fost găsit fără suflare în apartamentul său
Grătarul perfect. Aceasta este regula de aur
Grătarul perfect. Aceasta este regula de aur
Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, anunţ după aproape 20 de ani de căsnicie:...
Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, anunţ după aproape 20 de ani de căsnicie: Şterge poza!
Caz unic la alegerile locale din România: a câștigat primăria la un vot...
Caz unic la alegerile locale din România: a câștigat primăria la un vot diferență. Pierzătorul: „M-au lucrat cum nu credeam în viața mea”
Cine a fost primul iubit al Andreei Esca: „A fost o poveste foarte...
Cine a fost primul iubit al Andreei Esca: „A fost o poveste foarte frumoasă” Cu ce se ocupă în prezent bărbatul