News

Povestea tulburătoare a familiei care s-a aruncat în Dunăre. Ce s-a întâmplat cu tatăl

Familia din Călărași care s-a aruncat vineri seara în Dunăre are o poveste de viață de-a dreptul tulburătoare. În urmă cu mai mulți ani, tatăl a avut parte de un sfârșit la fel de tragic.
08.01.2022 | 15:08
Povestea tulburatoare a familiei care sa aruncat in Dunare Ce sa intamplat cu tatal
Familia din Călărași care s-a aruncat în Dunăre are o poveste cutremurătoare. Tatăl s-a spânzurat. Sursa foto: observatornews.ro
ADVERTISEMENT

Vineri seara, trei persoane, o mamă, fiul și fiica, s-au aruncat în apele reci ale Dunării din disperare că nu au unde locui. Doar unul dintre ei a mai putut fi salvat.

Din primele informații, membrii acestei familii erau cunoscuți cu afecțiuni psihice şi ar fi recurs la acest gest extrem din disperare. Aceștia locuiau pe străzi, după ce casa le-a fost scoasă la vânzare.

ADVERTISEMENT

Familia din Călărași ascunde o poveste de viață extrem de tristă. Tatăl s-ar fi spânzurat în urmă cu mai mulți ani, iar în urmă cu cinci ani cei trei ar fi avut o primă tentativă se suicid.

Familia din Călărași care s-a aruncat în Dunăre are o poveste cutremurătoare. Tatăl s-a spânzurat

Potrivit Antena 3, cei trei membri ai familiei din Călărași ar fi avut o primă tentativă de a-și lua viața în 2017, după ce garsoniera în care locuiau a fost scoasă la vânzare pentru că nu îşi plăteau datoriile. La acea vreme, un polițist a reuşit să le salveze viața.

ADVERTISEMENT

În urmă cu 5 ani, tot împreună, cei 3 au intrat în brațul Borcea, după ce au înghițit o substanță periculoasă. Atunci un polițist i-a observat și cu ajutorul pescarilor i-a adus la mal. Au fost duși la spital, dar externați pe propria răspundere.

Problemele acestei familii ar fi început, de fapt, în urmă cu mai mulți ani. Capul familiei, soțul femeii decedate vineri, s-a spânzurat într-o comună din județ, acolo unde locuiau.

ADVERTISEMENT

Întrucât nu-și mai doreau să trăiască în casa tragediei, cei trei au decis să se mute în municipiul Călărași. Aici, doi dintre ei aveau să-și găsească sfârșitul în această săptămână.

Nimeni nu a mai putut să le salveze pe femei, vineri. Bărbatul e în stare critică

Dacă în 2017 au avut șansa să fie salvați de acel polițist, în prezent lucrurile nu au mai stat astfel.

ADVERTISEMENT

Mama, în vârstă de 77 de ani și fata, de 47 de ani, au murit, după ce ar fi intrat de bunăvoie în brațul Borcea, în dreptul Parcului Central din Călărași, cu intenția clară de a-și pune capăt zilelor.

Fiul de 55 de ani era în stop cardio-respirator și șoc hipotermic când a fost scos din apă. A fost transportat la spital, însă, medicii sunt destul de rezervați cu privire la șansele acestuia.

Reacția primarului din Călărași după această tragedie

Edilul din orașul Călăraşi afirmă că a avut mâinile legate în acest caz. Acesta a admis că a încercat să găsească o soluţie, însă legea nu i-a permis.

Pe de altă parte, nici cei trei oameni nu ar fi vrut să accepte ajutorul. ”Legislaţia nu ne-a permis, pentru că ei nu agresau pe nimeni, nu făceau răutăţi. Ei au vrut tot timpul să stea acolo”, a declarat Marius Dulce, primar Călăraşi, mai scrie sursa citată.

ADVERTISEMENT