Sporturi

Povestea fanilor cehi de la Fed Cup: “Mergem oriunde pentru Cehia”. Ce spun despre Simona Halep

10.02.2019 | 13:30
Povestea fanilor cehi de la Fed Cup Mergem oriunde pentru Cehia Ce spun despre Simona Halep

Fanii cehii au creat o atmosferă specială în primele două meciuri de Fed Cup şi au promis că vor face spectacol în Ostravar Arena şi duminică. Doi dintre suporterii care au făcut deplasarea până la Ostrava au povestit pentru FANATIK motivul pentru care sunt atât de pătimaşi indiferent de competiţia la care participă Cehia. Vezi punct cu punct, toate detaliile partidelor disputate de Simona Halep și Mihaela Buzărnescu în Fed Cup Cehia – România, accesând aplicația de mai jos.

Vaclav Mikulec şi Jakub Prodany sunt doi dintre fanii cehi care au făcut deplasarea la Ostrava pentru meciul cu România. Ambii au venit de la Praga pentru a fi alături de echipa de Fed Cup a Cehiei şi sunt parte din galeria care a cântat şi a scandat pe durata celor două meciuri de sâmbătă, la fel cum vor face şi duminică.

Povestea fanilor cehi de la Fed Cup: “Iubim Cehia, poate prea mult”

Fanii cehi s-au făcut auziţi la cele două meciuri de sâmbătă din Fed Cup, însă au avut un adversar redutabil, galeria românilor. Cu o trompetă şi câteva tobe, ultraşii au cântat şi au scandat după fiecare punct şi au făcut tot posibilul să le ajute pe Karolina Pliskova şi pe Katerina Siniakova să câştige primele partide. “Pentru Cehia mergem oriunde, nu contează ce sport e. Suntem alături de sportivii noştri la hochei, tenis, baschet sau fotbal. E ceva special când ajungi în tribună şi eşti alături de ceilalţi prieteni, care vin la meciuri şi competiţii. Suntem o mică familie, care se strânge de câteva ori pe an”, a declarat Vaclav Mikulec pentru FANATIK.

Povestea fanilor cehi de la Fed Cup. Ce au spus după primele două meciuri din întâlnirea Cehia - România
Povestea fanilor cehi de la Fed Cup. Ce au spus după primele două meciuri din întâlnirea Cehia – România

“Avem o echipă bună, dar şi voi (n.r. echipa României) staţi bine. Halepova e printre staruri, dar nu pot să o compar cu Pliskova, ea e cea mai bună din lume. Ieri (n.r. sâmbătă) am cântat cât de tare am putut, dar azi (n.r. duminică) o să fim şi mai tari. Avem un cântec pentru fetele noastre dacă vor învinge. Ştiu sigur că mergem mai departe”, a susţinut Jakub Prodany. Simona Halep şi Karolina Pliskova vor juca în primul meci al zilei de duminică de la Fed Cup.