News
notix pixel id

Povestea femeii de 88 de ani care a rămas blocată în Vama Veche în perioada de izolare: “A fost bine. Acasă mai făceam treabă”

17.05.2020 | 15:50
Povestea femeii de 88 de ani care a rămas blocată în Vama Veche în perioada de izolare:
Povestea femeii de 88 de ani care a rămas blocată în Vama Veche în perioada de izolare: "A fost bine. Acasă mai făceam treabă" Sursa: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Maria Bobocel, în vârstă de 88 de ani, a rămas blocată în Vama Veche în timpul stării de urgență. Bătrâna a plecat din Craiova în luna martie pentru a-și vizita fiica, proprietara unei pensiuni la malul mării. Când au intervenit restricțiile privind deplasările, femeia nu s-a întors acasă, ci a rămas la mare. 

Povestea femeii de 88 de ani care a rămas blocată în Vama Veche în perioada de izolare

Doamna Maria povestește că după două luni a ieșit din casă și a mers pe plajă, acolo unde erau puțini oameni. Bătrâna recunoaște că este cu gândul la casa ei din Craiova:

”Am venit din Cârna, județul Dolj, și am nimerit cu boala asta care ne-a băgat aici. Am nimerit rău. Nu am mai putut să plec de aici. Fata mea aici are pensiune. Mi-a zis să mă duc să mă mai plimb.

ADVERTISEMENT

Am stat aici în Vamă. Ne-a prins aici nebunia. A fost bine, m-am odihnit, că acasă mai făceam treabă”, a declarat doamna Maria Bobocel pentru Libertatea.

”Mi-a zis să mă duc până la mare, să văd și eu marea. Am stat numai în casă până acum”

Bătrâna susține că gospodăria este pe mâini bune, fiul ei care a ieșit la pensie are grijă de toate de acasă. În cele două luni de restricții a stat în curte din cauza temerilor privind noul coronavirus și nu a îndrăznit să meargă la plajă.

ADVERTISEMENT

A făcut-o însă imediat după ce România a ieșit din starea de urgență. A prins puțin soare sâmbătă și a mers la o plimbare pentru a vedea marea:

”Mi-a zis să mă duc până la mare, să văd și eu marea. Am stat numai în casă până acum. Mi-a fost frică să ies. Eu sunt bolnavă de diabet, dacă iau virusul…

ADVERTISEMENT

Mai bine stau în casă, mă păstrez eu. De vreo 3-4 ani nu am mai venit. Înainte veneam mai des, dacă fata mea are pensiune nu plătesc nimic”, a mai spus bătrâna pentru sursa citată.

Femeia a venit la plajă cu mască, a purtat un batic și a stat departe de restul oamenilor. Maria Bobocel susține că abia așteaptă să plece acasă la Craiova.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri