Fotbal international

Povestea ghetelor pe care le va folosi Kylian Mbappe în finala Ligii Campionilor. Cum l-au ajutat părinţii în 2008

22.08.2020 | 20:03
Povestea ghetelor pe care le va folosi Kylian Mbappe in finala Ligii Campionilor Cum lau ajutat parintii in 2008
Povestea ghetelor pe care le va folosi Kylian Mbappe în finala Ligii Campionilor. Cum l-au ajutat părinţii în 2008 (sursă foto: hepta.ro)
ADVERTISEMENT

Paris Saint-Germain și Bayern Munchen se vor duela în ultimul act al Ligii Campionilor, la Lisabona, mâine, de la ora 22:00.

Kylian Mbappe (21 de ani) va juca prima finală a Ligii Campionilor din cariera sa. Jucătorul din Franța, campion mondial cu naționala țării sale, le-a arătat suporterilor ghetele pe care le va folosi în meciul contra lui Bayern.

ADVERTISEMENT

Ghetele starului lui PSG au o poveste specială. Modelul ”Pink Panther”, a fost folosit în trecut și de Franck Ribery, este preferatul lui Mbappe încă de când era mic, iar jucătorul a spus că părinții săi au făcut sacrificii pentru a le achiziționa.

Mbappe nu știa dacă va putea să joace în fazele finale ale Ligii

”În 2008, părinții mei au economisit pentru a-mi putea oferi prima ediție a ghetelor ”Mercurial Pink Panther”, purtate de marele Franck Ribery.

ADVERTISEMENT

Acum, în 2020, voi purta noua versiune a acestora la finala Ligii Campionilor!”, a spus Mbappe pe Twitter, după ce a pus și o poză cu încălțările.

Înaintea sferturilor de finală din Portugalia, Kylian Mbappe era incert. Vedeta lui PSG s-a ales cu o accidentare la gleznă în jocul contra lui Saint-Etienne, din Cupa Franței și nu știa dacă va putea evolua pentru echipa sa.

ADVERTISEMENT

Francezul e anunțat titular și în finală

Starul lui PSG a fost în teren timp de 30 de minute în jocul din sferturi contra italienilor de la Atalanta. În semifinale a fost în primul 11 și același lucru se va întâmpla și duminică.

Chiar dacă și-a revenit după accidentare, francezul spune că a suferit foarte mult numai la ideea că ar putea să nu fie prezent în fazele finale ale Ligii Campionilor și să rateze câștigarea trofeului cu PSG.

ADVERTISEMENT

”Am plâns toată noaptea. Apoi am realizat că pot afecta echipa prin starea mea. Mi-am zis că trebuie să ajut echipa. Dacă nu pot pe teren, măcar printr-o stare bună”, a declarat Mbappe, potrivit Kicker.

”Am scăpat de durere, însă accidentarea nu a trecut, nu e totul perfect încă, dar am venit aici să câștig”, a încheiat Mbappe. 30 de reușite și 19 pase de gol are Mbappe în 36 de partide în acest sezon.

ADVERTISEMENT