News

Povestea impresionantă a lui Răzvan, tânărul care și-a depășit limitele. A crescut în sistemul de protecție socială și a intrat al patrulea la Academia de Poliție

Un copil provenit dintr-un mediu defavorizat și-a văzut visul cu ochii și a intrat al patrulea la Academia de Poliție. Ce surpriză i-au făcut polițiștii de acasă, de la Buzău.
02.10.2022 | 10:07
Povestea impresionanta a lui Razvan tanarul care sia depasit limitele A crescut in sistemul de protectie sociala si a intrat al patrulea la Academia de Politie
Răzvan, un tânăr crescut în sistemul de protecție socială, felicitat de oamenii legii din Buzău pentru admiterea la Academia de Poliție din București / Foto: Facebook Sidepol
ADVERTISEMENT

Răzvan a visat tot timpul să fie polițist și nu a încetat niciodată să spere că va reuși, chiar dacă viața nu i-a dat prea multe șanse.

Răzvan a avut cea mai bună medie din județul Buzău

Provenit dintr-o familie numeroasă, cu puține posibilități materiale, tânărul din Buzău a crescut în sistemul de protecție socială, un mediu din care din ce în ce mai mulți copii reușesc să iasă cu șansa la o viață mai bună.

ADVERTISEMENT

Totuși, fără ambiție și determinare, Răzvan nu ar fi reușit. Recent, tânărul a aflat că a fost acceptat la Academia de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” din București, cu o medie excelentă.

Mai exact, el a reușit să se claseze al patrulea pe țară, la examenul de admitere, și primul pe județul Buzău.

ADVERTISEMENT

Polițiștii de acasă, care știau de visul lui Răzvan și l-au sprijinit cum au putut, i-au transmis felicitări.

Mesajul emoționant al polițiștilor din orașul natal

“Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău i-a făcut o surpriză şi, printr-o mobilizare specifică unei unităţi de poliţie, i-a pregătit deja bagajul de care va avea nevoie, să-l mai scutească măcar de o parte din stresul noului început.

ADVERTISEMENT

Această pregătire a fost posibilă cu sprijinul organizaţiilor sindicale şi profesionale: Fundaţia Amprenta Buzău, Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual, Sindicatul Democratic al Poliţiştilor SIDEPOL şi Club Sportiv Poliţia Buzoiană.

De asemenea, luptătorii de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale, i-au oferit o emblemă, pe post de amuletă norocoasă, care să îl ghideze în drumul pe care a pornit, cu următoarea inscripţie: Curaj – Lege – Onoare! (…)

ADVERTISEMENT

Felicitări, Răzvan! Mult succes în tot ce îţi propui de azi înainte!

Indiferent ce parte a ţării se va bucura de serviciul tău poliţienesc, la finalul anilor de studiu, te așteptăm cu drag și cu încredere în Marea familie a Poliției Române”, au transmis polițiștii buzoieni prin intermediul paginii de Facebook a sindicatului Sidepol.

ADVERTISEMENT
Tags: