News

Povestea impresionantă a unui câine care ajută la curățarea unui oraș ucrainean de explozibil rusesc. Patron a găsit sute de bombe

Povestea impresionantă a unui câine din Ucraina care ajută la curățarea unui oraș de explozibil rusesc. Patron a găsit sute de bombe care ar fi putut să ucidă oameni
17.04.2022 | 09:32
Povestea impresionanta a unui caine care ajuta la curatarea unui oras ucrainean de explozibil rusesc Patron a gasit sute de bombe
Povestea impresionantă a unui câine care ajută la curățarea unui oraș din Ucraina de explozibil rusesc. Sursa foto - twitter
ADVERTISEMENT

O nouă poveste impresionantă vine din Ucraina, acolo unde un câine ajută la la curățarea unui oraș de explozibil rusesc lăsat „ca amintire” în urma invaziei.

Povestea unui câine care ajută la descoperirea minelor rusești

Vorbim despre un câine Jack Russel Terrier care îi ajută pe pirotehnicieni să îndepărteze explozibilul lăsat în Cernigău de trupele rusești.

ADVERTISEMENT

Este un câine specializat în căutare de explozibil. Animalul a fost folosit din plin acum la curățarea orașului, unul care a fost luat pe sus de trupele ruse.

Câinele se numește Patron, are 2 ani și jumătate, și lucrează în prezent în regiunea Cernigău, la nord de Kiev.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, soldații ucraineni spun că animalul a ajutat până acum la îndepărtarea a sute de dispozitive care ar fi putut să omoare.

De remarcat că Patron este „angajat” al serviilor de urgență ucrainene și și-a început cariera când avea doar 6 luni.

ADVERTISEMENT

Culmea, cățelul are chiar și o o uniformă specială, una pe care o poartă de fiecare dată cu mândrie.

Interesant este că atunci când nu are treabă, Patron adoră să mănânce brânză și să fie mângâiat pe burtică. Adică se comportă la fel ca oricare alt cățel normal.

ADVERTISEMENT

Este adevărat că lucrurile se schimbă atunci când este chemat în misiune. Cățelul devine deosebit de atent și știe că nu are voie să greșească.

ADVERTISEMENT