Fotbal international

Povestea incredibilă a lui Dani Ceballos, “Fascistul” de milioane al lui Real Madrid. “Sper să vă cadă bomba pe stadion şi să muriţi!”. Ce a spus despre nevasta lui Casillas

24.07.2019 | 13:42
Dani Ceballos, fascistul din lotul lui Real Madrid, e aproape de a ajunge la Arsenal

Dani Ceballos, mijlocaşul lui Real Madrid, este foarte aproape de a deveni succesorul galezului Aaron Ramsey la Arsenal în această vară. Motiv pentru care tabloidul britanic The Sun a scos la iveală amănunte absolut şocante, o poveste incredibilă despre un fotbalist extrem de talentat, dar cu grave carenţe comportamentale, manifestate în mai multe rânduri. Jucătorul e evaluat la 30 de milioane euro.

Povestea incredibilă a fascistului de la Real Madrid, Dani Ceballos

Născut în Sevilla în urmă cu 22 de ani Dani Ceballos a visat să îmbrace tricoul celei mai galonate echipe din oraş, dar copil fiind a fost respins pentru că suferea de bronşită cronică. Acest refuz nu numai că nu l-a descurajat, dar l-a făcut şi mai decis să reuşească în cariera de fotbalist şi a ajuns la echipa rivală, Betis, acolo unde a avut toate condiţiile pentru a creşte, a-şi demonstra calităţile şi de unde a făcut pasul cel mare în 2017 la Real Madrid.

Faptul că este un talent autentic nu încape vorbă, pentru că la Europeanul de tineret din 2017, din Polonia, a pornit de la banca de rezerve până la a fi desemnat jucătorul turneului, atunci Spania mulţumindu-se doar cu argintul după finala cu Germania. La Real Madrid nu a găsit însă în Zinedine Zidane un susţinător, aşa încât varianta optimă pentru el e să plece cât mai repede.

Dani Ceballos a devenit campion cu Spania în această vară la Euro U21

Îi vrea morţi pe catalani şi pe basci

Dacă nu a jucat prea mult în schimb Dani Ceballosa fost preocupat de treburile altora, încercând să iasă în faţă cu un soi de naţionalism care seamănă mai mult a fascism. Şi-a arătat această faţă mai întâi în 2012, când încă nu însemna mai nimic în fotbalul important, scriind despre Gerard Pique şi Cesc Fabreagas, care, după succesul Spaniei la Euro 2012 se îmbrăcaseră în steagul Cataloniei: “Ieşiţi afară din ţară, catalanilor! Pe vremea lui Franco aşa ceva nu ar fi fost niciodată posibil!”.

Deraierile de tip naţionalisto-fascist au continuat cu finala Cupei Spaniei Barcelona-Bilbao din 2015. Fanii celor două echipe au fluierat copios imnul Spaniei, cântat înainte de meci, prilej pentru Ceballos de a declanşa un nou atac: “Ar fi trebuit să se arunce o bombă pe stadion şi să îi omoare pe toţi acei câini de catalani şi de basci!”

S-a dat la nevasta lui Iker Casillas

Ceballos nu are doar evidente tendinţe fasciste în comportamentul său. El s-a dovedit a gi deosebit de grosolan faţă de un simbol al Spaniei precum Iker Casillas. El a făcut o referire oribilă asupra bărbăţiei lui Casillas, exprimându-şi pe şleau dorinţa animalică manifestată faţă de soţia acestuia, jurnalista Sara Carbonero: “Iker o are cât o monedă şi mi-ar plăcea mult să i-o pot trage Sarei Carbonero!”

Iker Casillas şi Sara Carbonero