Life

Povestea incredibilă a Oliviei Newton-John, actrița din Grease. Dispariția misterioasă a iubitului i-a marcat viața: „Trebuie să accepți”

A lăsat în urmă o mare durere, dar și o poveste uluitoare de viață. Olivia Newton-John a făcut furori în Grease, iar relația sa cu John Travolta a rămas învăluită în mister. Știai toate aceste detalii din trecutul ei?
09.08.2022 | 12:53
Povestea impresionantă de viață a Oliviei Newton-John. Foto: montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Olivia Newton-John a devenit cunoscută în întreaga lume pentru portretizarea iconică a lui Sandy Olsson, în filmul muzical Grease, lansat în anul 1978. Marea artistă s-a stins din viață pe 8 august 2022, la ferma sa din sudul Californiei, însă a lăsat în urmă o poveste incredibilă de viață.

Incredibila poveste de viață a acriței Olivia Newton-John: și-a cunoscut sufletul pereche la 59 de ani

Vestea că Olivia Newton-John a decedat, după 30 de ani de luptă cu cancerul, a adus multă durere în lumea cinematografiei și în inimile celor care au cunoscut-o sau au admirat-o în filmele sale.

ADVERTISEMENT

În anul 1978, și-a câștigat notorietatea cu rolul din Grease, Sandy Olsson devenind un adevărat simbol pentru acele vremuri, și a avut nu mai puțin de cinci single-uri nr. 1 în Billboard Hot 100. Totuși, viața marii artiste nu s-a rezumat la atât, iar în spatele zâmbetului și a frumuseții sale s-au ascuns mult mai multe lucruri.

Poveștile de dragoste care i-au marcat trecutul Oliviei Newton-John

Despre relațiile timpurii ale Oliviei Newton-John nu se cunosc foarte multe detalii, însă, în 1968, cu 10 ani înainte de rolul emblematic din Grease, ea s-a logodit cu producătorul muzical Bruce Welch. Au colaborat și pe plan muzical, însă relația lor nu a ajuns să se concretizeze în fața altarului.

ADVERTISEMENT

În anul 1973, în timpul unei vacanțe pe Riviera Franceză, ea l-a întâlnit pe omul de afaceri Lee Kramer, de care într-un final s-a îndrăgostit și chiar i-a devenit manager. Legătura lor s-a încheiat în după șase ani, iar Kramer s-a mutat în Marea Britanie.

La filmările filmului Xanadu, Olivia Newton-John l-a cunoscut pe Matt Lattanzi, cu care s-a și căsătorit în 1984. Din mariajul lor de 11 ani, a rezultat și unica fiică a artistei, Chloe Lattanzi.

ADVERTISEMENT

Nouă ani mai târziu, cei doi au divorțat pe cale amiabilă, iar pentru vedetă a urmat una dintre poveștile de dragoste care i-au marcat întreaga viață.

Olivia Newton-John a început o relație cu cameramanul Patrick McDermott, legătura amoroasă care s-a terminat într-un mare mister. Se presupune că bărbatul a dispărut pe mare, într-o excursie de pescuit largul coastei Californiei, în anul 2005, la scurt timp după ce ei s-au despărțit.

ADVERTISEMENT

Anchetatorii care s-au ocupat de caz au concluzionat că, cel mai probabil, el s-a înecat, însă au existat zvonuri conform cărora Patrick s-a mutat în Mexic cu noua lui iubită, iar în 2010 s-a speculat că trăiește pe o barcă din Acapulco.

Olivia Newton-John și-a găsit sufletul pereche la 59 de ani

În anul 2016, în timpul unui interviu, Olivia Newton-John a declarat că nimeni nu va ști vreodată ce s-a întâmplat cu adevărat.

„Dar, știi, acestea sunt lucrurile pe care trebuie să le accepți și să le dai drumul în viață. Pentru că, ori de câte ori treci prin momente dificile, există întotdeauna acele preocupări”, a spus actrița, citată de abc.net. 

Olivia Newton-John și-a găsit dragostea abia la 59 de ani. În iunie 2008, ea s-a căsătorit cu John Easterling, care i-a fost alături până în ultima zi a vieții sale.

Au avut sau nu Olivia Newton-John și John Travolta o relație în afara filmului Grease?

Chimia dintre Olivia Newton-John și John Travolta în filmul Grease a fost electrizantă și mulți au fost de părere că cei doi actori au avut o legătură și în afara platourilor de filmare.

În ciuda numeroaselor zvonuri și a faptului că au fost surprinși sărutându-se pe plajă în anul 1978, actrița a spus că nu a existat nicio poveste de dragoste între ei.

„Am fost amândoi cu alți oameni când filmam și cred că, cu respect, pur și simplu nu s-a întâmplat.

Ar fi putut fi un adevărat dezastru dacă ne-am fi hotărât să ieșim la întâlnire sau am fi avut o ceartă sau ceva”, a explicat, la un moment dat, Olivia Newton-John, scrie smoothradio.com.

Totuși, John Travolta nu s-a ferit să recunoască că între el și Olivia a existat o anumită tensiune, iar Didi Conn, cunoscută pentru rolul lui Frenchy din Grease, a mărturisit că actorul s-a îndrăgostit cu adevărat de colega sa și chiar că unul dintre săruturi a fost cât se poate de real.

Olivia Newton-John a avut propria linie vestimentară

Ținuta neagră, emblematică, pe care Olivia Newton-John a purta-o în Grease a rămas mult timp întipărită în memoria publicului, dar puțini sunt cei care știu faptul că artista a avut și propria afacere în domeniul modei, condusă alături de Pat Farrar.

Marca lor s-a numit Koala Blue, iar în anii 1980 aceasta se găsea în peste 60 de magazine, inclusiv în Hong Kong, Canada, Japonia, Franța, SUA și Australia. Cu toate acestea, în 1992, afacerea s-a prăbușit.

Olivia Newton-John, interzisă pe radio

În urmă cu mai bine de patru decenii, Olivia Newton-John a lansat piesa Physical. Cu toate că a fost unul dintre cele mai mari hituri ale sale, multe posturi de radio au refuzat să-l difuzeze, fiind considerat prea vulgar.

Mai mult, pentru că finalul clipului ar fi sugerat că bărbații din acesta aveau o altă orientare sexuală, a făcut ca MTV să îl taie.

Într-un interviu acordat pentru Australian Women’s Weekly, Olivia a declarat că, pe lângă piesele din zilele noastre, a sa poate fi considerată un cântec de leagăn.

Fiica și apropiații Oliviei Newton-John, reacții emoționante după moartea actriței

Starul Grease, Barry Pearl, care a interpretat rolul iubitului lui Frenchy, a fost foarte afectat de pierderea Oliviei Newton-John, care i-a fost prietenă timp de mulți ani.

„Ocazional ne scriam e-mailuri. Semnătura sa era întotdeauna: ‘Cu dragoste și lumină, Olivia’. Ultima dată când i-am scris, dacă citești printre rânduri, îți poți da seama că am simțit că se va întâmpla ceva. Ea, pur și simplu, emana pozitivitate. Inima ei era atât de mare”, a spus Barry Pearl, citat de DailyMail. 

Chloe Lattanzi, fiica Oliviei Newton-John, a publicat în mediul online o fotografie în care apare alături de mama sa, purtând ținute asortate, chiar cu zi înainte de moartea acesteia.

„Mă închin acestei femei. Mama mea. Cea mai bun prietenă”, a scris Chloe Lattanzi pe Instagram.

O zi mai târziu, Chloe a revenit în social media cu o serie de imagini din copilărie, pentru a-i aduce un ultim tribut mamei sale.

De asemenea, Delta Goodrem a dezvăluit că are inima frântă după moartea celei care i-a fost mentor și prietenă.

„Te iubesc pentru totdeauna. Lumea întreagă va simți astăzi această durere, pentru că întreaga lume a simțit lumina de neegalat a Oliviei ”, a transmis aceasta pe Instagram. 

ADVERTISEMENT