Life

Povestea incredibilă a unei femei. Familia a găsit-o după aproape 51 de ani de la răpire. Cine a furat-o din casă

O poveste incredibilă i-a lăsat fără cuvinte pe mulți. O femeie a fost răpită în urmă cu aproape 51 de ani, iar de abia acum, familia a putut să o strângă în brațe.
29.11.2022 | 23:06
Povestea incredibila a unei femei Familia a gasito dupa aproape 51 de ani de la rapire Cine a furato din casa
Melissa Highsmith a dispărut când avea doar un an și a reușit să își revadă familia după mai bine de 50 de ani. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Povestea îi aparține unei femei din Texas. Se pare că părinții ei au sperat până în ultimul moment, iar deznodământul a fost unul fericit.

Melissa Highsmith a dispărut când avea doar un an de zile

Melissa Highsmith a dispărut în 1971, pe când avea doar un an. La acel moment, micuța locuia cu familia ei în Fort Worth, Texas, iar mama sa a publicat un anunț în care căuta o bonă, având în vedere că era nevoită să se descurce de una singură.

ADVERTISEMENT

Apantenco, mama Melissei a angajat o femeie care a fost interesată de job-ul respectiv, însă fără a cunoaște mai multe detalii despre ea.

La scurt timp, bona a răpit fetița și nu a mai înapoiat-o niciodată familiei.

După dispariție, membrii familiei au semnalat incidentul, însă nimic nu s-a întâmplat, până în acest an.

ADVERTISEMENT

Printre altele, membrii familiei au înființat în urmă cu aproape patru ani și un grup de Facebook intitulat ”Să o găsim pe Mellissa Highsmith”, în care au solicitat ajutor și altora pentru a o găsi pe aceasta, notează The Guardian.

Regăsirea cu familia a fost emoționantă

În luna septembrie a acestui an însă, momentul mult așteptat avea să vină. Familia Melissei Highsmith a primit un pont anonim care spunea că femeia s-ar afla în apropiere de Charleston, care se află la mai mult de 1.770 de kilometri de Fort Worth.

ADVERTISEMENT

Având în vedere cei peste 50 de ani care au trecut de la dispariție, familia nu se baza decât pe un test ADN și pe semnul de naștere pe care fata îl avea.

Întâlnirea a avut loc în timpul unei sărbători la biserica familiei din Fort Worth. Acolo, femeia și-a găsit mama, tatăl, dar și cei doi dintre cei patru frați ai săi.

ADVERTISEMENT

Toată lumea a fost extrem de emoționantă, însă totodată și dezamăgită de lipsa de implicare a autorităților în acest caz.

ADVERTISEMENT

Sharon Highsmith, a altă soră care locuiește în Spania a dezvăluit că întreg cazul a fost gestionat greșit, iar ani de zile, familia s-a măcinat singură pentru toate cele întâmplate.

”Familia noastră a avut de suferit din cauza autorităților care au gestionat greșit acest caz.

În acest moment, vrem doar să o cunoaștem pe Melissa, să-i urăm bun venit în familie și să recuperăm cei 50 de ani pierduți”, a declarat Sharon Highsmith.

Mama Melissei Highsmith, acuzată că și-ar fi ucis fiica

Situația a fost cu atât mai gravă în condițiile în care, potrivit tinerei, mama acesteia ar fi fost acuzată că și-a ucis fiica și că ar fi ascuns-o.

”Mama a făcut tot ce a putut cu resursele limitate pe care le avea, nu putea risca să fie concediată, aşa că a avut încredere în persoana care a spus că va avea grijă de copilul ei”, a mai adăugat aceasta.

Referitor la bona care ar fi răpit-o pe Melissa Highsmith, până la momentul actual, nu se știe nimic despre aceasta.

Pe de altă parte, având în vedere că termenul de prescripție pentru urmărirea penală a femeii a expirat la 20 de ani odată ce Highsmith a împlinit 18 ani, cel mai probabil aceasta nu va fi pedepsită niciodată, arată The Guardian.

Menționăm și că Melissa Highsmith a fost crescută cu numele Melanie și nu a știut niciodată că a fost dată dispărută.

Aceasta a aflat cele întâmplate de abia în momentul în care o rudă a contactat-o pe Facebook, scrie sursa citată.

După toate cele întâmplate, familia Melissei le-a recomandat tuturor celor care se află în astfel de situații să nu renunțe niciodată și să urmărească orice fel de pistă, până când vor ajunge la un deznodământ, oricare ar fi el.

”Nu renunțați niciodată. Urmăriți fiecare pistă”, se arată în declarația familiei.

Tags: