Fotbal international

Povestea incredibilă a unui fotbalist ghanez din India pe timp de pandemie. Cum a ajuns în situația unui rol jucat de Tom Hanks în 2004

08.06.2020 | 18:07
Povestea incredibila a unui fotbalist ghanez din India pe timp de pandemie Cum a ajuns in situatia unui rol jucat de Tom Hanks in 2004
ADVERTISEMENT

Un fotbalist ghanez din India a trecut peste o poveste incredibilă pe timpul pandemiei de coronavirus în care a ajuns să fie comparat cu Tom Hanks.

Povestea incredibilă a unui fotbalist ghanez din India pe timp de pandemie

Jucătorul ghanez Randy Juan Muller, care evoluează în campionatul de fotbal în 7 din India, a trăit o adevărată poveste de groază pe timpul pandemiei, el fiind nevoit să trăiască 73 de zile în aeroportul din Mumbai.

ADVERTISEMENT

Conform Gazzetta dello Sport, la începutul lunii martie personajul nostru real s-a urcat în tren din Thrissur și a ajuns pe aeroportul din Mumbai, unde trebuia să îl aștepte un zbor pentru a pleca acasă. Acolo, însă, a început coșmarul.

El a aflat că toate zborurile internaționale au fost blocate din cauza COVID-19, dar nici să se întoarcă la clubul său nu a mai putut, deoarece trenurile fuseseră anulate. Cu puțin mai mult de 10 euro în buzunar, ghanezul nici nu și-a permis să se gândească la un hotel.

ADVERTISEMENT

Cum l-a salvat poliția dintr-o situație tragică

Randy Juan Muller a trăit în tot acest timp în parcul din afara terminalului, iar coșmarul s-a încheiat atunci când un înalt oficial indian a aflat povestea sa și a contactat ambasada Ghanei, iar apoi i-a găsit o cameră de hotel în suburbiile din Mumbai.

”Mi-au promis că mă vor pune la primul zbor înapoi acasă. Dar am crezut că voi muri”, a declarat fotbalistul pentru Indian Express, după 73 de zile petrecute în aeroport, la fel ca și Tom Hanks în filmul ”The Terminal”.

ADVERTISEMENT

El a dezvăluit că în prima zi de prizonierat în aeroport a fost trezit de un polițist care i-a cerut să părăsească aeroportul. Randy a povestit că și-a găsit un colț ”curat și aerisit” în parc unde a trăit în tot acest timp.

Fotbalistul a mai povestit că a avut noroc cu poliția, care l-a luat la secție în timpul ciclonului Nisarga, care a lovit Mumbai săptămâna trecută. ”Ne-am uitat pe telefon la filme hindi. Le-am spus povești despre Ghana și orașul meu natal. Am sfârșit petrecând ore întregi vorbind despre politică, sport și religie. Chiar mi-au dat un telefon mobil, pentru că al meu se deteriorase”, și-a amintit el.

ADVERTISEMENT

Muller a ținut să le mulțumească celor care în tot acest timp i-au oferit ceva de mânccare sau de băut și a spus că cea mai mare neliniște i-a dat-o singurătatea.

ADVERTISEMENT