Povestea INCREDIBILĂ a unei campioane mondiale

Una dintre cele mai bine cotate gimnaste din istoria recenta a gimnasticii, considerata si cea mai gratioasa la sol, ascunde o poveste absolut incredibila!...
10.11.2014 | 11:45
Povestea INCREDIBILA a unei campioane mondiale

Una dintre cele mai bine cotate gimnaste din istoria recenta a gimnasticii, considerata si cea mai gratioasa la sol, ascunde o poveste absolut incredibila!

1

Campioana mondiala la barna in 2010 si una dintre sperantele de aur la Jocurile Olimpice de la Londra, gimnasta Ana Porgras s-a retras din activitatea sportiva in urma cu doi ani, la numai 18 ani, din cauza unei accidentari grave suferite la cot.

2

Copilarie chinuita

Considerata de specialisti una dintre cele mai gratioase sportive din lume, Ana ascunde o drama greu de imaginat! Copilaria ei a fost mereu incercata de greutati, iar ulterior a venit si blestemul de a abandona visul pentru care lupta cu toate fortele.

Toti o apreciau pe Ana pentru determinarea si pasiunea pe care o afisa la fiecare competitive, desi acasa situatia era una foarte dificila. Parintii ei au facut eforturi enorme pentru a o putea tine sa faca sport de performanta. Unul dintre cele mai emotionante episoade povestite de acestia a fost acela in care au recunoscut ca au sacrificat-o pe sora mai mare a Anei, pe Georgiana, de la portiile de mancare, pentru a o hrani pe ea, pentru ca trebuia sa fie in forma la competitii si antrenamente.

3

N-aveau nici casa!

Mai mult decat atat, in timp ce Ana facea gimnastica de performanta, toti cei patru membri ai familiei traiau dintr-un singur salariu si erau nevoiti sa plateasca inclusiv chiria unei locuinte, caci nu aveau o casa doar a lor.

4

Chiar daca nu si-a putut continua cariera sportiva, Ana a dorit sa termine studiile. Insa dupa acest episod trist, nimeni nu a mai stiut ce s-a intamplat cu celebra sportiva.

5

Transformare uluitoare

Cancan.ro a aflat ca Ana duce o viata total diferita, iar in doi ani de cand s-a retras, a suferit o transformare uluitoare! Din fetita timida care isi astepta cuminte randul sa uimeasca o lume intreaga, ea pozeaza acum intr-o femeie dezinhibata, cu mult sex-appeal. A spus adio “regimului” de armata pe care l-a respectat draconic in cantonamente ani de zile si a descoperit gustul cluburilor si al hainelor indraznete.

6

Duce o viata de lux

Peste noapte, Ana si-a rezolvat si problemele financiare, si nu doar atat. Fosta gimnasta se afiseaza cu un bolid de lux evaluat la circa 30.000-40.000 de euro. Toata viata ei s-a schimbat la 180 de grade si apropiatii spun ca Ana este de nerecunoscut.

7

“Ea are casa, si nu doar una. Se zicea la un moment dat ca s-ar fi intors in Barlad, da de unde. Se flutura prin Brasov din floare in floare. A terminat Liceul cu Program Sportiv si bineinteles ca Bacalaureatul nu l-a luat”, a povestit o sursa.