Life

Povestea lui Andrei Perneș de la Mireasa 5: „Am ajuns la o cifră de afaceri de 400.000 de dolari”

Andrei Perneș este unul dintre băieții noului sezon de la Mireasa, ediția nr. 5. Clujeanul se consideră o partidă bună din punct de vedere financiar, rulând sute de mii de dolari cu afacerile sale.
22.01.2022 | 14:29
Povestea lui Andrei Pernes de la Mireasa 5 Am ajuns la o cifra de afaceri de 400000 de dolari
Andrei Perneș, concurent la Mireasa. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andrei Perneș, al doilea băiat care a pășit în casa Mireasa, însoțit de femeia care îl ajuta cu curățenia prin casă când stătea în Anglia, are o poveste de succes la doar 25 de ani.

De tânăr a vrut să își câștige propriul său ban, iar odată cu trecerea timpului a devenit un afacerist în toată regula.

ADVERTISEMENT

Perneș se laudă că a văzut mai bine de 30 de țări din toată lumea. Din punct de vedere financiar, acesta nu are de ce să se plângă. Prima afacere serioasă de care s-a apucat i-a adus o cifră de 400.000 de dolari, conform propriilor sale declarații.

Andrei Perneș de la Mireasa, afacerist de tânăr

Perneș a început să lucreze la Amazon. A făcut tot felul de site-uri pentru promovarea anumitor produse. Cea mai mare provocare a fost să vândă un produs pentru piața din China, moment din care a dat lovitura financiar.

ADVERTISEMENT

Acum, clujeanul se ocupă de imobiliare. Are propria sa agenție de imobiliare și este și consultant în acest business.

„Am ajuns la o cifră de afaceri de 400.000 de dolari. Nu pot să zic că sunt un băiat bogat. Făcând munca asta, am ajuns să fac acești bani. Mă consider o partidă bună (n.r.: din punct de vedere financiar)”, a spus Andrei la Antena 1.

ADVERTISEMENT

În competiție a venit însoțit de doamna Eleonora, întrucât mama lui nu a putut să se dezlipească de magazinul pe care îl are.

Andrei Perneș susține că învârte sute de mii de dolari cu afacerile sale în imobiliare. Captură Antena 1

Tânărul, însoțit de doamna Eleonora

„E o femeie trecută prin viață. E o femeie de la care ai ce să înveți”, a spus Andrei despre însoțitoarea lui.

ADVERTISEMENT

„Am 57 de ani, sunt din Târgu Mureș și sunt de profesie bibliotecară. E un băiat curajos și înțelept”, a declarat doamna Eleonora despre Perneș, după ce a intrat în casa Mireasa.

Băiatul care a practicat și o serie de sporturi asociate cu kickbox-ul știe foarte bine ce fel de femeie își dorește. Este pregătit pentru însurătoare și și-ar dori să descopere la Mireasa o tânără ambițioasă, o fată care să nu aibă confuzii legate de viață, care să știe ce vrea în fiecare clipă.

„Vreau o femeie independentă, care știe ce vrea de la viață, cu care pot construi ceva împreună”, a spus noul concurent de la Mireasa.

ADVERTISEMENT