Life

Povestea lui Silke Pan, acrobata în scaun cu rotile de la Românii au talent. Concurenta i-a emoționat până la lacrimi pe jurați

O concurentă a reușit să îi impresioneze până la lacrimi pe jurații de la Românii au talent. Silke Pana suferit un accident teribil, însă nu a renunțat la visul ei.
03.03.2023 | 22:59
Povestea lui Silke Pan acrobata in scaun cu rotile de la Romanii au talent Concurenta ia emotionat pana la lacrimi pe jurati
ADVERTISEMENT

Silke Pan, în vârstă de 49 de ani din Elveția, a reușit să îi emoționeze până la lacrimi pe jurații de la Românii au talent. Concurenta a venit cu o poveste de-a dreptul emoționantă. Aceasta este paralizată de la talie în jos, însă nu a renunțat la marele ei vis și anume circul.

Povestea concurentei în scaun cu rotile de la Românii au talent

Silke Pana, concurenta care a uimit juriul de la Românii au talent în ediția de vineri, 3 martie, a suferit un accident în anul 2007, în timp ce lucra alături de soțul ei la trapez. Ulterior, aceasta și-a dat seama că este paralizată de la talie în jos și că nu își mai poate nici șoldurile și nici picioarele.

ADVERTISEMENT

Viața ei avea să se schimbe radical din acel moment și credea că nu se va mai putea întoarce vreodată la pasiunea ei. Nu putea sta nici măcar jos fără să cadă, iar multe lucruri simple au devenit pentru ea imposibile, după cum a povestit aceasta.

”Am fost artistă la circ și am avut un accident în 2007. Lucram împreună cu soțul meu l-a trapez și nu mai prins și asta e tot. De atunci sunt paralizată, de la talie în jos. Nu-mi simt și nu pot mișca șoldurile și picioarele. Viața mea s-a schimbat radical. Simți că ești captivă în propriul corp. După accident nu puteam sta jos fără să cad”, a povestit concurenta înainte de numărul său.

ADVERTISEMENT

Ulterior însă și-a dat seama că viața avea să îi rezerve o altă surpriză. Soțul ei a ajutat-o să își reia activitatea, iar Silke Pan și-a dat seama că mâinile ei îi puteau înlocui picioarele. A început să se antreneze din nou la 13 ani de la accident, iar acum a venit pe scena de la Românii au talent să împărtășească totul cu publicul.

Cum s-a reapucat Silke Pan de la Românii au talent de acrobații

Deși nu a crezut că este posibil, concurenta a vrut să vadă cât de deoparte poate merge visul ei le-a recomandat și celor care trec prin astfel de momente să facă același lucru. Se antrenează zilnic, iar acum nu consideră că ar avea un handicap, ci din contră, o oportunitate importantă.

ADVERTISEMENT

”Multe lucruri sunt imposibile, dar am iubit mereu circul și mi-am rugat bodyguardul și soțul să mă ridice în poziția asta. Era ceva incredibil, mâinile se mișcau singure, căutau echilibrul. Eram surprinsă: incredibil. Atunci am știut că după atâția ani pot să mă țin câteva secunde în mâini 

Știam că e începutul unei noi vieți . M-am antrenat în fiecare zi. Nu mă așteptam să fie posibil, trecuseră peste 13 ani după accident. Mâinile mi-au înlocuit picioarele. A fost de parcă nu am mai avut niciun handicap. Acum sunt recunoscătoare vieții”, a mai povestit aceasta.

ADVERTISEMENT

Numărul lui Silke Pan i-a impresionat profund pe jurați, dar și publicul larg, mulți stăpânind-și lacrimile cu greu. ”Faptul că tu ai revenit, a fost un exemplu pentru oameni. Aveți toată aprecierea mea și vă mulțumesc”, a spus Andra, vizibil emoționată de ce a văzut pe scenă.

ADVERTISEMENT