Life

Povestea mamei care a ucis un pedofil care i-a abuzat copiii. Ce a decis justiţia în cazul ei

Povestea mamei care a ucis un pedofil care i-a abuzat cei trei băieți. Ce a decis justiția în cazul acesteia și ce spun copiii săi.
24.11.2022 | 20:08
Povestea mamei care a ucis un pedofil care ia abuzat copiii Ce a decis justitia in cazul ei
Povestea mamei care a ucis un pedofil care i-a abuzat copiii. Foto Colaj Fanatik / Facebook și capturi video Youtube BBC
ADVERTISEMENT

O mamă a decis să îl ucidă pe abuzatorul copiilor săi, care stătea chiar peste stradă. Ce a decis justiția în cazul femeii pe nume Sarah Sands.

Povestea mamei care a ucis un pedofil care i-a abuzat copiii. Ce a decis instanța

Sarah Sands a aflat cu stupoare că vecinul ei de 77 de ani i-a abuzat cei trei băieți ai săi. Copiii i-au spus mamei lor chinurile prin care au trecut și femeia a decis să ia lucrurile în propriile mâini.

ADVERTISEMENT

Pentru că agresorul locuia peste stradă de casa ei, femeia a mers la el acasă și l-a înjunghiat de șapte ori, producând decesul acestuia. Michael Pleasted a murit în anul 2014, după ce a sângerat până la moarte.

Michael Pleasted și-a schimbat numele pentru a-și ascunde trecutul legat de mai multe infracțiuni asupra copiilor.

ADVERTISEMENT

„Pentru pedofili, dacă te atingi de copii, trebuie să existe consecințe.

Și ascunzându-se în spatele unor schimbări de nume… trebuie să le fie luat. Dreptul de a-și schimba numele trebuie să le fie luat”, a spus mama celor trei băieți.

Ce spun copiii femeii despre fapta mamei lor. Ce a decis instanța

Instanța a condamnat-o pe femeie la șapte ani de închisoare pentru omor prin imprudență, după ce aceasta a explicat că a mers inițial la agresor acasă pentru a-l convinge să pledeze vinovat în proces.

ADVERTISEMENT

Toți cei trei băieți ai femeii care a ucis abuzatorul o cred o eroină pe mama lor.

„M-am gândit: “Jos pălăria”. Nu am de gând să neg asta”, a mărturisit Bradley, care avea 11 ani când s-a petrecut totul, la BBC.

Alfie spune și el că fapta mamei lor i-a făcut să se simtă mai în siguranță, chiar dacă trauma a rămas tot acolo.

ADVERTISEMENT

„Ne-a făcut să ne simțim mai în siguranță. Nu a încetinit coșmarurile. Dar ne-a dat un sentiment de siguranță pentru că nu mai trebuia să mergem pe stradă cu gândul că va veni după colț.

El locuia literalmente peste drum de noi. Puteam să deschid fereastra de acolo și îi vedeam casa”, a spus tânărul care a fost abuzat.

Toți cei trei băieți abuzați au spus că este necesar ca victimele unor asemenea fapte să vorbească, pentru că pot salva alte potențiale ținte ale agresorilor sexuali.

ADVERTISEMENT
Tags: